Vés al contingut

Redacció

Discutir l’origen, el present i els reptes de futur de les plataformes tecnològiques en la recerca translacional, els models de negoci i les estratègies, i valorar les complementarietats que ofereixen respecte les Contract Research Organizations (CRO) i les infraestructures privades. Aquest és l’objectiu de la jornada tècnica que organitza Biocat el dia 22 de maig de 2012 al Parc Científic de Barcelona (PCB).

La jornada serà inaugurada pel Dr. Jesús Purroy, director Científic del PCB i la Dra. Marta Príncep, directora d'Innovació de Biocat. A continuació, la Dra. Filippa Kull, directora de Desenvolupament de negoci de l'Stockholm Science City Foundation, impartirà la conferència central titulada L'origen, el present i el futur de les plataformes.

Després, el debat se centrarà en les perspectives des d'un hospital, amb el Dr. Julio Cortijo, gerent de la Fundació per a la Investigació de l'Hospital General Universitari de València, i la Dra. Elena Serrano, responsable de les Plataformes cientificotècniques de l'Institut de Recerca de l'Hospital Santa Creu i Sant Pau; d'un parc científic, de la mà del Dr. Jesús Purroy; d'un centre de recerca, amb el Sr. Óscar David Sánchez, director de Projectes i Valorització del Centre d'Investigació Príncep Felip de València (CIPF); d'una empresa privada proveïdora de serveis cientificotècnics, amb el Sr. Joan Puig de Dou, director general estratègic de Kymos Pharma Services; i d'una universitat, a càrrec de la Dra. Concha Ginestar, coordinadora de Plataformes d'VLC Campus, i el Dr. Martí Yebras, coordinador del Centre de Recerca en Ciències Òmiques de la Universitat Rovira i Virgili (COS-URV).

Programa

Està adreçada a gestors de plataformes i serveis cientificotècnics de l’àmbit públic i privat, empreses i altres usuaris d’aquests serveis, i professionals de l’administració pública interessats.

Amb l’objectiu d’identificar sinergies entre Catalunya i València, la jornada se celebra en el marc d’Interbio, un projecte de col·laboració entre cinc regions europees (Bordeus, Catalunya, Lisboa, Tolosa i València). Biocat coordina la representació catalana, en col·laboració amb un comitè científic format per representants del PCB, la Universitat Autònoma de Barcelona i el Parc de Recerca de la UAB.

La jornada s'impartirà en anglès.

Dia: dimarts, 22 de maig de 2012
Hora: de 10.30 h a 14.15 h (sessió oberta) / De 14.30 h a 18 h  (sessió tancada representants del projecte Interbio)
Lloc: Parc Científic de Barcelona (PCB) • Auditori Antoni Caparrós • C/ Baldiri Reixach, 4 (Torre D) • Barcelona (mapa)

Inscripcions tancades.
Consultes: innovacio@biocat.cat

Notícia i documentació relacionada (25/5/2012)

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.