Vés al contingut

Redacció

En els darrers anys, les empreses compromeses amb la innovació, els hospitals i els seus corresponents instituts de recerca han fet un gran esforç per maximitzar la transferència de coneixement cap a la societat en forma de nous productes i serveis innovadors, els quals no només reverteixen en la millora de la qualitat de vida dels pacients sinó també en la sostenibilitat del nostre sistema sanitari.

Biocat i la Fundació de Ciències de la Salut organitzen la jornada Com finançar la innovació en salut? Reptes i oportunitats, el dia 20 de novembre a Barcelona, on s’aportaran elements de reflexió per facilitar que el coneixement esdevingui tecnologia i que aquesta s'incorpori al sistema sanitari compatibilitzant la rendibilitat de les empreses i la viabilitat del propi sistema.

L'acte de benvinguda anirà a càrrec de la Dra. Montserrat Vendrell, directora general de Biocat; el Prof. José M Mato, director general de CIC bioGUNE i CIC biomaGUNE, i la Dra. Marta Aymerich, responsable de Recerca i Innovació del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

La jornada s’estructurarà en dos blocs temàtics, que representen els dos col·lectius implicats: les empreses innovadores, heterogènies quant a mida i origen, i el sistema sanitari, tant des del punt de vista de generador de coneixement com de comprador de tecnologies i definidor de polítiques. Hi intervindran:

Està adreçada a empreses innovadores, institucions sanitàries, administració pública, investigadors i gestors d’R+D+I.

Programa

 Inscripció tancada

La jornada s'impartirà en castellà.

Dia: dimarts, 20 de novembre de 2012
Hora: de 9 h a 13.30 h
Lloc: Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de les Balears • C/ Major de Can Caralleu, 1-7 (Sala 10) • Barcelona (mapa)

Consultes: innovacio@biocat.cat

Organitzen:     Amb la col·laboració de:
           
Amb el suport de:
       
Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.