Vés al contingut

Biocat i la consultora internacional Alira Health impulsen per segon any consecutiu el programa “Startup Support Program 2024” per ajudar a empreses de la BioRegió de Catalunya enfocades a teràpies avançades i emergents a accedir al mercat.

A la convocatòria es van presentar un total d’onze empreses i projectes, de les quals tres han estat les seleccionades per realitzar aquesta formació que els permetrà gaudir de la mentoria d’un equip experimentat de consultors i consultores que avaluarà l’empresa i dissenyarà un roadmap per accedir al mercat, principalment francès, alemany, italià, britànic i espanyol.

  •  Nema Health: empresa biotecnològica que desenvolupa immunoteràpies noves per al tractament del càncer que provoquen l'activació natural del sistema immunitari i indueixen la destrucció de les cèl·lules tumorals.

     

  •  NoctuRNA Therapeutics: spinoff de la Universitat Pompeu Fabra que ha construït una plataforma patentada de fàrmacs basats en ARN per abordar algunes de les malalties més intractables del món.

     

  •  Telomere Therapeutics: empresa de teràpia gènica que desenvolupa tractaments modificadors de malalties per tractar la fibrosi orgànica i altres síndromes per als quals no hi ha tractaments curatius.


La formació ofereix una mentoria de 40 hores repartides en quatre setmanes on s’utilitzarà la metodologia de puntuació de maduresa i la metodologia de priorització de bretxes per conèixer en quin punt es troba la startup  i identificar les seves debilitats.

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.