Vés al contingut

Biocat llança tres noves sessions de formació per a estudiants, professionals de la salut i emprenedors sobre Life Sciences Industry, Product Development i Market Access’. Els tres programes de formació formen part del temari de d·HEALTH Barcelona Part Time i es realitzaran des d’aquest mes de maig fins al novembre.

Cada Short Program té una durada màxima de 10.30 hores dividides en set o cinc sessions, on  els participants es poden inscriure a tot el programa sencer o a sessions individuals, amb un descompte del 50% per a estudiants. Les sessions comptaran amb acadèmics i professionals d'algunes de les millors institucions del món, governs i indústries. 
 

Short Program 1. The Life Sciences: Unveiling the future of health

La formació tracta del futur de la salut en les ciències de la vida i la salut, fent incís en els subsector farmacèutic, biotecnològic, de tecnologies mèdiques i de salut digital. Es proporcionarà una visió general de l'organització d'aquestes indústries, els seus actors clau i les principals tendències, reptes i oportunitats. El curs comença el 7 de maig i consta de set sessions, cadascuna amb un preu de 50 euros. Tanmateix, els participants podran optar per comprar el paquet complet per 250 euros. 

 

Short Program 2. Product Development

Aquest programa, que s’inicia el 13 de juny, cobreix diverses àrees relacionades amb el desenvolupament de nous productes, amb un enfocament especial en els dispositius mèdics i la salut digital. Les sessions aborden temes com el procés regulatori, la robòtica aplicada a la salut, l'anàlisi de dades i la intel·ligència artificial en medicina, el disseny innovador de dispositius mèdics, la salut digital personalitzada i la utilització de tecnologies miniaturitzades com sensors i impressió 3D en medicina.

Cada sessió s’impartirà per experts en el camp i proporcionarà una visió general completa del tema tractat, així com casos d'estudi i tendències futures. Els participants també poden optar per comprar el paquet complet de sessions per 300 euros, o seleccionar sessions individuals, amb un preu de 50 euros per sessió. 

 

Short Program 3. Market Access

Aquest conjunt de conferències oferirà coneixements sobre com introduir un nou producte al mercat, des de les perspectives europea i nord-americana. Les sessions abordaran el desenvolupament d'un model de negoci, estratègies de reemborsament i d'accés al mercat.

L’inici de les sessions és el 4 de juliol i, com als anteriors cursos, es pot assistir a una sessió individual per 50 euros, o al total de les cinc sessions, per 200 euros. 

 

Inscripcions
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.