Vés al contingut

REDACCIÓ

La firma suïssa TransformRx GmbH, dirigida per Martin Austin, està col·laborant amb una multinacional de dispositius mèdics en la identificació de possibles candidats —investigadors, grups de recerca i pimes— per a subvencions per al desenvolupament de dispositius en diferents àrees terapèutiques.

Els ajuts, que són de fins a 75.000 euros, volen donar suport i estimular idees innovadores, la recerca i els projectes relacionats principalment amb la medicina respiratòria i el tractament del dolor agut  (sense excloure idees prometedores en altres camps). La convocatòria està oberta a nivell mundial fins a finals de maig de 2011.

La multinacional que convoca aquestes subvencions per a la innovació en dispositius mèdics, busca oportunitats de negoci en un termini de tres anys a partir del  llançament del producte al mercat, amb la facultat de codesenvolupar, comercialitzar o establir associacions de distribució estratègiques mundials o regionals.

Martin Austin ha dirigit projectes internacionals de l’àmbit farmacèutic i biotecnològic per a clients de Suïssa, Regne Unit, França, Alemanya, Bèlgica, Espanya, Suècia, Estats Units i Dinamarca. És expert en assessorament de desenvolupament de negoci. El 2008 va publicar el llibre Business Development for the Biotechnology and Pharmaceutical Industry (Gower).

Per a més informació sobre la convocatòria i el procediment de sol·licitud:
mcaustin@transformrx.com • Tel. +41 61 283 4460

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.