Vés al contingut

L’empresa catalana Devicare, ubicada al Parc de Recerca UAB, acaba de tancar un acord de llicència amb InnovaSalud per distribuir a Mèxic la seva família de productes per l’autocontrol i la prevenció de patologies urinàries freqüents, Lit-Control®. És el primer pas que fa la firma per entrar al mercat sud-americà, concretament en un país on només la litiasi renal i urinària afecta a l’11% de la població.

Ara Devicare engegarà el procés d’aprovació regulatòria amb les autoritats sanitàries de Mèxic, a través de Cofepris, de tota la família de productes per poder-los distribuir entre la comunitat mèdica i els pacients durant l’últim trimestre de 2017. La firma vol vendre tant el dispositiu mèdic Lit-Control pH Meter com els suplements alimentaris per controlar el pH urinari, Lit-Control® pH Up, Lit-Control® pH Down i Lit-Control® pH Balance.

Lit Control® ja es comercialitza a Espanya des del gener del 2016 a través de M4 Pharma. Segons informa La Vanguardia, Devicare també manté negociacions avançades amb altres distribuïdors per entrar a Itàlia, Alemanya, el Canadà i altres països de Llatinoamèrica. Les vendes als països europeus s’iniciarien immediatament perquè els dispositius ja estan autoritzats per l’Agència Europea del Medicament.

Devicare ha desenvolupat un dispositiu per monitorar el pH de l’orina i uns suplements alimentaris que ajuden a equilibrar-lo per facilitar el control i supervisió a domicili dels pacients amb pedres al ronyó (litiasi renal), infecció urinària, bufeta hiperactiva o cistitis, entre altres patologies urinàries freqüents. El producte va dirigit a metges d’atenció primària i especialistes. 

 

Notícies relacionades:

 

Entrevista relacionada:

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.