Vés al contingut

REDACCIÓ

El Centre Internacional per al Debat Científic (CIDC) acaba d'obrir la convocatòria de propostes d’activitats per al programa del 2012 fins el dia 1 de setembre de 2011.  El CIDC és una iniciativa de Biocat amb el suport de l'Obra Social “la Caixa”, que té com a objectiu l’impuls de trobades internacionals d’alt nivell científic per promoure el diàleg, el debat, la col·laboració i l’intercanvi obert d’idees i coneixements entre experts i entitats de reconegut prestigi nacional i internacional.

La convocatòria s’adreça a experts reconeguts vinculats a entitats de recerca de Catalunya que treballin en l’àmbit de les ciències de la vida. Les propostes han de fer especial incidència en els àmbits fronterers de la ciència, la transversalitat amb altres disciplines, el grau d’internacionalització, la rellevància consolidada, el potencial al territori i el seu interès i impacte social.

El format estàndard de les activitats del CIDC s’ajusta a les següents característiques:

  • Temàtiques d’alt interès científic i impacte social
  • Sessions tancades: participació amb invitació
  • Durada de 2 a 3 dies
  • Participació de ponents i entitats internacionals
  • Format orientat al debat

Les sol·licituds rebudes seran avaluades pel Comitè Científic del CIDC i posteriorment seleccionades segons el seu grau d’excel·lència i l’alineament amb els valors que promou el Centre.

Bases reguladores, convocatòria i formulari de sol·licitud:
http://www.biocat.cat/cidc/convocatoria-2012

Bàners:

Més informació: Laia Arnal • cidc@biocat.cat • Tel. +34 93 310 33 30

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.