Vés al contingut

REDACCIÓ

El XXXIV Congrés de la Societat Espanyola de Bioquímica i Biologia Molecular (SEBBM) es farà del 5 al 8 de setembre de 2011 a Barcelona. Aquesta edició inclou sessions científiques (conferències plenàries i simposis temàtics), el Fòrum de l'Emprenedor, activitats formatives (curs d’iniciació a la recerca), reunions dels grups de la Societat, una àrea d’exposició (amb presentació de pòsters i novetats comercials) i les entregues dels guardons Izasa-Beckman-Coulter, Promega Biotech Ibérica, José Tormo i Eppendorf.

La Dra. Montserrat Vendrell, directora general de Biocat, participarà a l'acte inaugural el dia 6 de setembre a les 11h.

Fòrum de l'Emprenedor

El Fòrum de l’Emprenedor, el dia 5 de setembre, coordinat per Lluís Ruíz (Janus Developments) i Rosa Aligué (Universitat de Barcelona), és d'especial interès per als joves investigadors i emprenedors del sector biotecnològic i biomèdic. Sota el títol De la generació de coneixement a la generació de valor: superant la vall de la mort, aquest fòrum vol informar sobre els aspectes més rellevants en la creació d'empreses de base biotecnològica i, d'altra banda, conèixer l'experiència d'emprenedors que han aconseguit o estan intentant transformar amb èxit el seu projecte en una empresa consolidada dins del sector.

La directora d'Innovació de Biocat, Dra. Marta Príncep, moderarà la taula rodona Comercialització: transferir el coneixement en forma de llicència o spin-off,  en la què hi participaran Marisol Soengas (CNIO-Bioncotech), Carme Verdaguer (Fundació Bosch i Gimpera de la Universitat de Barcelona) i Eduardo Almenara (OTRI de la Universitat de Saragossa). La taula es farà de les 12.15h a les 13.30h. 

Al final de la jornada s'anunciarà la concessió a un jove investigador del primer Premi Projecte Emprenedor en Biotecnologia, patrocinat per l'Associació Espanyola de Bioempreses (Asebio), Genoma España, la Societat Española de Biotecnologia (SEBIOT) i la SEBBM.

Inscripció al Congrés SEBBM (inclou l’assistència a les sessions, documentació, llibre de ponències, pauses-cafè i recepció de benvinguda).

Congrés SEBBM
Data:
del 5 al 8 de setembre de 2011
Lloc: Palau de Congressos de Barcelona • Av. Reina Maria Cristina (recinte firal Montjuïc) • Barcelona

Fòrum de l'Emprenedor
Data:
5 de setembre de 2011
Lloc: Torre Werfen • Auditori (8a planta) •  Pl. Europa 21-23 (prop del recinte firal Monjuïc 2) • L’Hospitalet de Llobregat

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.