Vés al contingut

REDACCIÓ

Ciència per a tothom. El Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) obre les seves portes al públic el dissabte 1 d'octubre de 2011, de 10 h a 19:30 h, i organitza diverses activitats relacionades amb la ciència i la biomedicina. Es tracta d'una jornada de caire festiu i científic, conduïda per uns 160 voluntaris, entre investigadors i personal de gestió del Parc.

Aquesta és la quarta edició de la jornada de portes obertes al PRBB, que es fa sempre el primer dissabte d'octubre. Enguany, a més, se celebra el cinquè aniversari de la creació del parc.

Es faran visites guiades en les quals els assistents coneixeran les instal·lacions i laboratoris de la mà dels investigadors, que mostraran els espais, explicaran quina és la seva feina, perquè serveix, quins equips necessiten per dur-la a terme...

A la plaça Charles Darwin, just davant de l'edifici del PRBB, hi haurà tallers i experiments per a tots els públics i, sobretot, per a nens i nenes. Els assistents podran extreure i endur-se a casa el seu propi ADN, jugar amb una llet màgica, construir ADN amb dolços, conèixer quin és el risc de patir una malaltia cardiovascular, jugar amb els símbols de prevenció de riscos i moltes altres activitats. També hi haurà un espai de llibres infantils, amb interpretacions de la companyia de teatre PeRaBaBaus.

Flyer

Més informació de les activitats

Dia: 1 d'octubre de 2011
Hora: de 10 h a 19:30 h
Preu: gratuït
Lloc: PRBB • C/ Doctor Aiguader, 88 (pl. Charles Darwin) • Barcelona

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.