Vés al contingut

galeria

Els fellows de la nova edició del màster d·HEALTH Barcelona, organitzat per Biocat, ja han començat la primera fase del programa: la fase de bootcamp. Del 6 al 10 de febrer van participar a la setmana “Building the team”, patrocinada per la Fundació Banc Sabadell per segon any consecutiu, amb l’objectiu de fer activitats teoricopràctiques de cohesió d’equips multidisciplinaris.

Aquesta setmana, organitzada per l’escola d’emprenedoria danesa KaosPilot, es va celebrar al Campus Residencial EADA de Collbató i a Barcelona. Les sessions tenen per finalitat incentivar la cohesió del grup amb activitats que els permetin conèixer-se entre ells.

També es posen a prova les habilitats del treball en equip i se’ls dona eines per millorar les dinàmiques, atesa la importància d’aquest aspecte per poder completar el màster amb èxit. KaosPilot també incideix en la capacitat de liderar un grup amb creativitat.

“Conèixer-nos els uns als altres és el primer pas per formar un equip. Tanmateix, conèixer-se a un mateix és el major repte que hem treballat durant la setmana”, valora el fellow Enrique Hernández. Per la seva banda, Francisca Marzullo, una altra fellow, comenta: “estic segura que utilitzarem les habilitats i el coneixement adquirits en els nostres projectes”. Maria Fernández comparteix la mateixa opinió: "En aquesta magnífica experiència he après el vertader sentit del treball en equip", explica.

 

Sopar Alumni de Moebio

El dijous 9 de febrer es va celebrar un sopar de networking amb la participació de 35 alumnes i ex-alumnes de d·HEALTH Barcelona que va permetre reforçar la xarxa Alumni de Moebio.

“Va ser l’activitat idònia per compartir experiències i consells en relació al màster i al seu futur professional”, valora Raquel Riera, Cap d'Innovació i Desenvolupament de Talent de Biocat i coordinadora del màster d·HEALTH Barcelona. “Cada vegada hi ha més sensació de pertinença al programa i s’està consolidant una comunitat d’emprenedors al voltant de Moebio”, afegeix.

La fase de bootcamp dura cinc setmanes i després es començarà la fase d’immersió clínica a tres hospitals punters de Barcelona: l’Hospital Clínic, l’Hospital Sant Joan de Déu i l’Institut Guttmann. Allà, els fellows tindran el repte d’identificar necessitats clíniques no cobertes per desenvolupar un producte innovador en salut.

Durant el màster d·HEALTH Barcelona equips multidisciplinaris formats per fellows amb estudis en ciències de la vida, enginyeria, negoci i disseny experimenten un cicle complet d’innovació. A través de cinc fases, els fellows van des de la identificació de necessitats clíniques no cobertes en els hospitals fins al disseny i prototipatge de solucions factibles, arribant també a cercar finançament amb l’objectiu de crear la seva pròpia start-up.

 

Notícia relacionada:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.