Vés al contingut

L'empresa Gem-Med, promoguda pel prestigiós cardiòleg català Dr. Antoni Bayés de Luna –catedràtic de cardiologia i president de la World Heart Federation–, ha tancat una ampliació de capital de 1.400.000 euros que permetrà als socis originaris mantenir una participació majoritària del 55%. L'operació ha estat liderada per bcnHighgrowth, a través del fons de capital risc Barcelona Emprèn, i compta a més amb la incorporació de nous socis com Catalana Occident, Inverpro (Caixa Manlleu) i els family offices DyF 2000 i Alduero.

Gem-Med, amb seu social a Barcelona, està especialitzada en el disseny, fabricació i comercialització de solucions tecnològiques que faciliten la digitalització de la electrocardiografia, a més de serveis d'interpretació diagnòstica en xarxa. Aquests productes van dirigits a les institucions sanitàries, ja siguin hospitals, xarxes de centres de salut interconnectats o consultes privades que decideixen externalitzar aquest tipus de proves mèdiques.

El conseller delegat de la companyia, Jordi Vidal, ha explicat a Biocat que aquesta ronda de finançament té com a missió impulsar els plans d’R+D i reforçar l'estructura comercial per obrir nous mercats –recentment la Food and Drug Administration (FDA) ha acreditat el seu electrocardiògraf Gem heart one, que els obre les portes als EUA– i seguir posicionant-se en d'altres.

 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.