Vés al contingut

La seu escollida per celebrar la tercera Conferència Anual de les Plataformes Tecnològiques de Recerca Biomèdica és Barcelona, els dies 23 i 24 de febrer. Es tracta del fòrum de trobada de referència per a totes les entitats i professionals que treballen en la recerca de medicaments, nanomedicina i tecnologies sanitàries a l'Estat espanyol.

Organitzat per la Plataforma Tecnològica Espanyola de Medicaments Innovadors, Nanomed Spain i la Plataforma Espanyola d'Empreses de Tecnologia Sanitària, i amb la col·laboració de Biocat, Farmaindustria, Fenin i la Fundació IMIM, el programa d'aquest any té com a repte fomentar la col·laboració público-privada. Per a això, es donaran a conèixer les novetats que s'estan produint en l'àmbit europeu en les diferents plataformes: el professor Christian Noe, president del Comitè Científic de la plataforma Innovative Medicines Initiatives (IMI), farà la xerrada  Three Megatrends and their Impact on the Strategic Research Agenda of IMI; Joan Albert Vericat de Noscira explicarà el RoadMpas for 2020; i Manuel Desco, la nova RETICS (dia 23 de febrer).

També es presentaran les iniciatives i projectes més recents de cooperació público-privada en recerca biomèdica que s'estan implementant tant a l'Estat com en l'àmbit internacional (dia 24 de febrer). Alguns estaran relacionats amb la recerca clínica en fases inicials -per exemple, el Dr. Ramon Salazar de l'Institut Català d'Oncologia (ICO) parlarà de les fases inicials en oncologia-, i altres giraran al voltant dels projectes CENIT, on destaca la presentació del CENIT-Neogenius Pharma vinculat a les farmacèutiques catalanes Almirall, Esteve i Palau Pharma. Pel que fa a iniciatives internacionals, es presentarà l'IMI-Protect, un projecte per a la modernització de la farmacovigilància europea, l'Euronanomed i l'i-Surgitec.

La conferència serà inaugurada per la consellera de Salut, Marina Geli; el director general del CDTI, Maurici Lucena; el president de Farmaindustria, Jesús Acebillo; la secretària general de Fenin, Margarita Alfonsel i el president de la Comissió Executiva de Biocat, Manel Balcells.

Programa final

Inscripció (Data límit: 16/2/2010)

Data: 23 i 24 de febrer de 2010
Lloc: Hotel Skipper · Sala Plenària · C/ Litoral, 10 · Barcelona

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.