Vés al contingut

El proper 4 de desembre Biocat, en col•laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona, organitza una trobada sense precedents: el Fòrum de la BioRegió, on primer cop es reuniran tots els agents vinculats directament a la biotecnologia i la biomedicina a Catalunya, des d’empreses a centres de recerca, inversors, universitats, entitats sectorials, de servei i de suport,...

L’escenari serà excepcional: la Casa de Llotja de Mar de Barcelona. I l’objectiu: consolidar el model actual i de futur del bioclúster català i impulsar el seu creixement i visibilitat en el mercat nacional, europeu i internacional. Tot això fomentant el coneixement i l’intercanvi d’experiències, establint sinergies entre els seus membres, exposant serveis i productes, identificant les necessitats comunes, proposant vies de millora i definint els reptes de futur del sector.

Des de Biocat hem preparat un programa transversal, multidisciplinari i innovador, on hi haurà conferències amb experts clau, com el Dr. Stig Jørgensen, actual director de Medicon Valley (Dinamarca). En les taules rodones s’abordaran alguns dels temes més candents del sector: la recerca com a negoci, el finançament de la biotecnologia, la formació de professionals o el paper de la comunicació com a estratègia de valor. També hi haurà un espai d’exposició de pòsters, on més d’un centenar d’entitats participaran en sis grans blocs: biotecnologia, farmacèutiques, tecnologies mèdiques, oferta tecnològica, empreses de serveis i entitats de suport al sector.

Cal destacar, a més la participació dels socis de Biocat en el projecte ‘Bioclúster Sud d’Europa’ procedents de Toulouse, Montpellier, Bordeus i Balears, qui podran conèixer els membres de la BioRegió i les seves activitats de cara a satisfer els objectius de col•laboració d’aquesta xarxa de treball.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.