Vés al contingut

REDACCIÓ

La Xarxa de Referència en Biotecnologia (XRB) lliurarà el proper 24 de març, al Museu Colet de Barcelona, els seus primers premis IDEA a les millors propostes d'R+D dels seus joves investigadors. S'hi han presentat un total de 17 projectes, que representen pràcticament totes les àrees de recerca biotecnològica.

Les propostes han estat avaluades tenint en compte la viabilitat del projecte, la seva novetat, la complexitat del mètode proposat, si s'adrecen a problemàtiques socials rellevants, la possibilitat de protecció intel·lectual, entre altres factors. Els premiats gaudiran d’una dotació econòmica que els permetrà engegar el projecte, i d'un servei de coaching individualitzat per poder executar les seves idees i orientar-les al mercat.

El jurat ha estat integrat per la Dra. Montserrat Vendrell, directora general de Biocat; el Dr. Lluís Ruiz, Managing Partner & CEO de Janus Developments; el Dr. Ignasi Belda, director general d'Intelligent Pharma; el Dr. Pere Puigdomènech, director del Centre de Regulació de Recerca en Agrigenòmica (CSIC-IRTA-UAB) i el Dr. Jordi Garcia-Mas, investigador del CRAG i cap de la Unitat 4 de Genètica Vegetal de la XRB.

La XRB va ser fundada el 1994 per la Generalitat de Catalunya, dins del programa Xarxes de Referència, i s’estructura com un centre sense parets organitzat en set unitats que inclouen els principals camps de recerca biotecnològica. Aplega més de 500 investigadors que pertanyen a diferents institucions. Els seus objectius són promoure la recerca interdisciplinària i de qualitat en l’àmbit de la biotecnologia i afavorir l’intercanvi de coneixements entre la recerca pública i l’empresa; intervenir en la millora de la percepció social de la biotecnologia; i promoure la col·laboració amb el sector industrial i estimular la creació de noves empreses.

Dia: dijous, 24 de març de 2011
Hora: 9.30h
Lloc: Museu Colet • C/ Buenos Aires, 56 • Barcelona

Programa

Reportatge relacionat: La Xarxa de Referència en Biotecnologia premia una proposta sostenible d’aprofitament de residus (30/3/2011)

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.