Vés al contingut

REDACCIÓ

Aquesta tarda se celebra a Londres el primer BioTuesday de l'Oxfordshire Biotech Network (OBN), un dels vuit clústers fundadors de l'Aliança de Clústers Europeus de Diagnòstic (EDCA) entre els quals també hi ha Biocat en representació de la BioRegió de Catalunya. El BioTuesday és una reunió-trobada de networking on es tracta un tema d'interès científic, empresarial i financer, i reunirà entre 70 i 120 científics principals i delegats d'empreses de diagnòstic in vitro de la bioregió d'Oxford.

Els assistents podran escoltar diversos casos d'èxit. Destaca la presència de Bob Holland, cap de Medicina Personalitzada i Biomarcadors de la multinacional AstraZeneca, que explicarà com han col·laborat amb una petita companyia de diagnòstic in vitro de Manchester fins aconseguir un tractament per al càncer de pulmó. La Dra. Julie Barnes, directora general d'Abcodia, i el Dr. John Anson, vicepresident d'Oxford Gene Technology parlaran sobre casos d'èxit en biomarcadors. 

A banda d'aquestes xerrades, Bruce Savage, director general de GFC Diagnostics i representant de l'OBN a l'EDCA, presentarà l'aliança europea i explicarà quin són els seus objectius: promoure la competitivitat dels actors europeus en diagnòstic in vitro mitjançant el lobbying, networking i els partenariats innovadors; facilitar i accelerar la internacionalització, i impulsar el paper preeminent del diagnòstic dins de la pràctica mèdica.

Dia: 25 d'octubre de 2011
Hora:
18 h
Lloc:
Institut de Física • 76 de Portland Place • Londres (Regne Unit)

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.