Vés al contingut

Fruit de l'acord que mantenen Biocat i Biotechgate, la base de dades líder a Europa en el sector de la biotecnologia, les tecnologies mèdiques i la indústria farmacèutica, les empreses que formen part del Directori Biocat s’han incorporat en un nou portal internacional, catalanlifesciences.com, creat per aglutinar específicament les empreses catalanes del sector de les ciències de la vida i la salut.

Fins ara, les empreses de la BioRegió estaven integrades a Biotechgate, propietat de Venture Valuation, però no tenien un portal específic. Aquesta nova eina els permetrà diferenciar-se i guanyar visibilitat internacional. De fet, el català és l'únic portal regional dels 32 portals nacionals existents a Biotechgate.  

La novetat d’aquesta eina és que els usuaris no només poden tenir accés a la informació sobre les empreses, categoritzades per sectors, subsectors, dades del seu pipeline i del seu finançament, sinó que també poden consultar estadístiques i veure les entitats ubicades en un mapa. Les estadístiques, a més, inclouen una anàlisi detallada per subsectors en biotecnologia i tecnologies mèdiques. 

Aquest nou aparador és una oportunitat per a les empreses de la BioRegió, donat que Biotechgate és una font d’informació essencial pels inversors interessats en finançar projectes en salut. Biocat recomana a les companyies que actualitzin sovint la seva fitxa i tinguin ben complementats, sobretot, els camps del seu pipeline i la persona de contacte de l’empresa.

El portal catalanlifesciences.com complementa a partir d’ara l’antic Directori Biocat, que segueix oferint l’accés al conjunt d’empreses i organitzacions que treballen en el camp de les ciències de la vida i la salut a Catalunya i que s'actualitza diàriament. Tal com posa de manifest l’Informe Biocat 2015, entre el 2013 i el 2015 s’han incorporat al Directori Biocat 147 empreses actives a la BioRegió de les quals no es tenien dades quan es va tancar l’informe anterior.

Biotechgate és la plataforma internacional més important a Europa que recopila informació sobre més de 38.000 empreses i organitzacions relacionades amb les ciències de la vida i de la salut en països europeus i internacionals, com Estats Units, Israel i Índia. Per donar-te d'alta al directori o actualitzar les dades de la teva empresa o entitat, segueix aquest link: http://www.biotechgate.com/gate/acp/acp_menu.php.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.