Vés al contingut

Fins l’11 de març, els professionals de la salut (científics, metges) que treballin en entitats de recerca europees poden presentar idees de cursos sobre oncologia o neurobiologia per formar part del programa dels Short Courses 2020. Es tracta d’una iniciativa d’EIT Health amb Biocat, Fundació “La Caixa” i Medicen Paris en el marc de B·Debate amb la col·laboració de Meditecnologia, empresa del grup Med creat pel Col·legi de Metges de Barcelona.

Entre totes les propostes presentades, un comitè científic en seleccionaran diferents propostes sobre oncologia o neurologia. Els dos cursos es duran a terme entre octubre i novembre de 2020 a Barcelona i París, i tindran una durada d’entre 1 i 2 dies. Les entitats de recerca escollides assumiran l’organització científica del programa, mentre que la part logística de l’esdeveniment anirà a càrrec de les entitats impulsores.

Es podran presentar idees de cursos científics en aquestes dues àrees terapèutiques que siguin trencadors, interdisciplinaris i internacionals i que tinguin també en compte la inclusió d’activitats transversals de suport a la recerca i la difusió dels resultats de la trobada.

Els Short Courses tenen com a objectiu impulsar la projecció internacional dels projectes de recerca en salut i facilitar la seva transferència cap a la societat, a més de crear o enfortir xarxes col·laboratives internacionals i forjar sinèrgies per crear nous projectes i col·laboracions amb experts de cada àrea.

Omple aquest document per presentar la teva proposta a la convocatòria.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.