Vés al contingut

REDACCIÓ

L'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (IET) convoca els seus propis premis, que lliurarà de cara el 2012, per donar suport a les iniciatives empresarials innovadores que girin al voltant de les temàtiques de les comunitats de coneixement i innovació (KIC per les sigles en anglès):

  • mitigació i adaptació al canvi climàtic,
  • el futur de la societat de la informació i la comunicació i
  • energies sostenibles.

La selecció de les iniciatives empresarials anirà a càrrec de les tres KIC: ICT Labs, InnoEnergy i Climate Change. Cada KIC proposarà tres projectes que seran convidats a fer un llançament comercial en una conferència d'alt nivell, el 21 de febrer a Brussel·les, d'on sortiran els tres guanyadors del premi de l'IET. La conferència d'alt nivell és l'EIT Entrepreneurship Awards 2012 & ACES Academic Enterprise Awards and Conference, que l'IET organitzarà en col·laboració de l'Science Business.

Els finalistes tindran l'oportunitat d'assistir a un curs de capacitació per presentar amb èxit els seus negocis i també tindran l'oportunitat de reunir-se amb reconeguts empresaris perquè els orientin sobre com preparar l'ampliació dels seus negocis.

"El mentoring és clau per a les empreses emergents. La connexió amb els executius més poderosos de la indústria europea donarà credibilitat als emprenedors. Esperem ajudar-los a accedir a nous clients i mercats, i a pensar en gran! L'IET vol aprofitar la seva xarxa i ajudar a expandir les empreses", ha explicat Daria Tataj, membre del Comitè Executiu de la Junta de Govern de l'IET.

En el seu web, l'IET comunica que en breu donarà més informació sobre les nou iniciatives seleccionades per les KIC.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.