Vés al contingut

Redacció

Malta Enterprise, l'agència que promou i facilita la inversió internacional a les illes malteses, i l'European Enterprise Network (EEN) organitzen una delegació, el dia 24 d'octubre de 2012, adreçada a les empreses dels sectors biotecnològic, farmacèutic, tecnologia i informàtica, serveis financers, serveis educatius i turisme que vulguin ampliar la xarxa comercial i explorar la possibilitat d'internacionalitzar els seus productes i serveis en aquest país.

S'organitzaran reunions directes amb possibles socis comercials, presentacions amb Malta Enterprise, el Ministeri d'Economia i Inversió, l'Ambaixada d'Espanya a Malta i la Cambra de Comerç Hispano-Maltesa.

Els participants de la delegació es beneficiaran d'aquest ajut:

  • transport gratuït entre l'aeroport i l'hotel,
  • desplaçaments gratuïts durant l'esdeveniment i
  • tarifes d'allotjament reduïdes (contactar amb Malta Enterprise per confirmar els hotels seleccionats en aquesta promoció).

Invitació

Per a més informació o confirmar la participació (abans del 28/9/2012):
Malta Enterprise
Claire Azzopardi (Regional Leader Spain, Portugal, South & Central America)
claire.azzopardi@maltaenterprise.com

El BioMalta Life Sciences Park

Més de 200 empreses estrangeres han invertit i estan operant a Malta, al mateix temps que aquest país s'està convertint en un important focus de la indústria de serveis financers.

El Govern està fent importants inversions per crear un entorn que afavoreixi la recerca i l'activitat de les empreses del sector de les ciències de la vida. Un dels projectes més importants és la creació del BioMalta Campus a Sant Gwann, en col·laboració de la Universitat i l'Hospital Nacional de Malta, i al voltant del qual es concentrarà el clúster d'R+D+I més important del país. Està previst que les obres de construcció del BioMalta Campus finalitzin el 2014 i, segons Malta Enterprise, la indústria que s'instal·li al nou clúster tindrà incentius fiscals i financers i ajuts per a la formació.

Fulletó sobre la inversió i els negocis a Malta

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.