Vés al contingut

Més de 50 empreses de la BioRegió de Catalunya, l’ecosistema català de les ciències de la vida i la salut, han confirmat ja la seva presència a 4YFN Aquest esdeveniment d’startups tindrà lloc a Fira de Barcelona del 24 al 26 de febrer dins de la major trobada expositiva de la indústria mòbil a nivell internacional, el Mobile World Congress (MWC).

 Com a novetat, enguany 4YFN comptarà amb una zona exclusivament dedicada al sector salut, el Health & Wellness Hub, ubicat al Hall 2 del 4YFN. Biocat, juntament amb ACCIÓBarcelona Tech City i CataloniaBio & HealthTech, comptarà amb una àrea pròpia dins d’aquest espai, coordinant-hi la presència de 18 empreses i entitats de la BioRegió: Aimentia, ALIMENTHIA, ALVUM, Aortyx, Biel Glasses, Clúster Salut Mental, Fundación DTI, humanITcare, Lactapp, Meyo, MJN NEUROSERVEIS, MOWOOT, Nixi for Children, PaperdropDx, QMENTA, Sequentia, The Patients Resource y WIVI vision. Algunes d’aquestes companyies presentaran els seus projectes a l’anomenat Pitch Point del Health & Wellness Hub el 26 de febrer a les 14:30 hores.

Al Health & Wellness Hub exposaran també una altra vintena de companyies catalanes, i algunes ocuparan espais expositius en altres zones de la fira.

A més, Biocat coordinarà juntament amb ACCIÓ diverses activitats que aniran des de workshops de biodisseny fins a una exposició de tecnologies innovadores en salut a l’espai d’ACCIÓ, ubicat al Hall 1.

La darrera edició de 4YFN va reunir 23.000 assistents, 760 expositors i patrocinadors, 670 startups i 950 inversors. El programa va comptar amb més de 160 hores de contingut i 300 pitchs de startups.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.