Vés al contingut

REDACCIÓ

La comissió de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat designar deu persones de reconeguda vàlua en l’àmbit cultural com a membres del Ple del Consell de la Cultura de Barcelona, un cop ha expirat el mandat de deu dels membres que van ser nomenats entre el 2007 i el 2009.

Les persones designades són Xavier Antich, doctor en filosofia i professor titular d’Estètica de la Universitat de Girona; Judit Carrera, directora de Debats del Centre de Documentació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB); Lourdes Cirlot, catedràtica d’Història de l’Art de la Universitat de Barcelona; Carles Duarte, poeta i lingüista; Sílvia Muñoz, historiadora i crítica d’art; Isona Passola, productora, guionista i directora de cinema; Álex Sàlmon, periodista; Montserrat Vendrell , doctora en ciències biològiques i directora general de Biocat; Toni Casares, dramaturg i director de la Sala Beckett, i Daniel Giralt-Miracle, historiador de l’art i crític.

El Ple del Consell de la Cultura de Barcelona, president per l'alcalde, és l’òrgan de màxima representació del Consell de la Cultura de Barcelona i concentra les funcions consultives del Consell i té un paper central en l’elecció del Comitè Executiu. La composició del Ple manté un sistema d’equilibris entre els representants polítics, els representants de les principals entitats culturals i les persones de reconeguda vàlua en l’àmbit cultural.

El fet que Montserrat Vendrell s'incorpori en aquest Consell ajudarà a potenciar la divulgació de la biotecnologia en l’àmbit cultural de Barcelona. Un dels cinc eixos estratègics de Biocat és la percepció social de la biotecnologia, que engloba diverses accions en aquest sentit i que es poden consultar a la Memòria d'Activitats 2010 de l'entitat.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.