Vés al contingut

Nature (la revista científica més reconeguda internacionalment) i Scientific American (una de las capçaleres de ciència i tecnologia més reputades al món) estan preparant un especial sobre la BioRegió de Catalunya. Sota el títol Catalonia: Europe’s Fast Growing BioRegion, l’especial mostrarà el creixement del sector de les ciències de la vida i de la salut i les iniciatives que s’estan portant a terme a la BioRegió.

Catalonia: Europe’s Fast Growing BioRegion destacarà la creixent reputació de la BioRegió de Catalunya com una de les àrees preferides a Europa per a projectes d’inversió i contribuirà a fer conèixer l’ecosistema català de les ciències de la vida i la salut entre l’audiència de Scientific American i Nature: científics, investigadors i facultatius.

L’especial es publicarà a les edicions mundials de Nature Research i Scientific American al quart trimestre de 2019, en les seves edicions impresa i digital. A més, es distribuiran còpies addicionals de l’especial a la BIO International Convention de 2020 a San Diego, California.

 

Opcions de participació per a les companyies

Biocat i CataloniaBio & HealthTech col·laboren amb Nature Research i Scientific American per promoure la BioRegió de Catalunya internacionalment, però l’equip editorial de les publicacions serà l’únic responsable del contingut de l’especial. Les empreses, universitats i entitats interessades poden participar-hi mitjançant espais promocionals de diferents formats, d'entre 5.000 i 22.000 euros. El termini de reserva d’espai és l’1 de juny de 2019 i es pot consultar més informació i contacte en aquest document

 

El precedent

Nature ja va publicar el novembre de 2016 un especial sobre Catalunya i les seves empreses i centres de recerca. Sota el títol “Spotlight on Catalonia”, va ser l'especial més gran dedicat mai la revista a una bioregió. En aquella ocasió, el contingu editorial produït per la revista destacava els factors que van permetre la BioRegió de Catalunya esquivar la crisi financera, i es complementava amb entrevistes i anuncis de pagament protagonitzats per diferents agents de la BioRegió incloent-hi hospitals com ara l’Hospital Clínic de Barcelona o el Centre Mèdic Teknon; empreses com Solti o Almirall; universitats com la UOC, la Universitat de Barcelona, la Universitat de Lleida o la Rovira i Virgili; entitats com la Institució CERCA, EIT Health, la Fundació “la Caixa”, la Fundació Cemcat o la Barcelona Respiratory Network, o entitats de recerca com l’IRTA, el Sincrotró ALBA, el BIST, el VHIO, l’IBEC o el CRAG, entre moltes altres.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.