Vés al contingut

La cerca de finançament és un dels factors clau per a qualsevol projecte o startup, especialment en el sector salut on el risc i la inversió inicial són elevats. A Catalunya, especialment a Barcelona i la seva àrea metropolitana, existeix el talent necessari per a generar innovacions que aporten beneficis per a la salut de la societat tant a nivell local com a nivell global.

El Invest BioRegion Portal permet que les diferents parts puguin connectar amb l’objectiu final d’establir acords de llicències, co-desenvolupaments i finançament amb el sector privat. Aquesta eina està dirigida a potenciar les activitats de desenvolupament de negoci a l’ecosistema, donar a conèixer els projectes i startups invertibles més rellevants del portafolis, impulsar la transferència de tecnologia i augmentar la visibilitat de les capacitats de les universitats, centres de recerca, centres tecnològics i hospitals catalans. Des de Biocat s’espera que la plataforma sigui un instrument de referència al sector per establir relacions de llarg termini amb inversors i empreses nacionals i internacionals que facilitin les operacions d’inversió i cooperació/co-desenvolupament i aliances dins el nostre ecosistema, i per això, és una plataforma oberta als projectes - startups i partners que hagin estat prèviament validats per BIOCAT-.

Les activitats d’atracció d’inversió per les empreses i projectes de la BioRegió es van iniciar al 2018, i és a dia d’avui que Biocat les emmarca en aquest nou Portal. Ja compta amb més de 100 empreses i projectes, ben definits i documentats, que es troben en cerca activa d’inversió o llicència. S’espera que aquesta xifra assoleixi els 250 en els propers anys, essent de gran atractiu per a inversors i empreses nacionals i internacionals del sector.

A través de l’Invest BioRegion Portal, Biocat, dins les seves activitats de desenvolupament de negoci, actua com a agent catalitzador, agregador i facilitador gràcies a l’ampli coneixement de cada un dels projectes i startups, en termes de sector, indicació terapèutica i estat de desenvolupament, així com de les necessitats específiques dels inversors nacionals i internacionals i de les empreses farmacèutiques i medtech.
 

Busques projectes i startups invertibles?

Inscriu-te a l'Invest BioRegion Portal
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.