Vés al contingut

REDACCIÓ

Matachana, una de les empreses històriques de tecnologies mèdiques de la BioRegió de Catalunya, acaba d’obrir un nou centre de producció a Castelldefels. La nova planta de 6.200 metres quadrats estarà dedicada a la fabricació d’esterilitzadors de gran format per a hospitals i centres de recerca, i substituirà en producció les anteriors instal·lacions de la Zona Franca de Barcelona que ocupava l'empresa.

Actualment l’activitat del grup Matachana es desenvolupa en els àmbits d’esterilització, neteja i blocs quirúrgics, a més de la nova línia d’equipament per a restauració de grans col·lectivitats. El grup té dues plantes més, una a Cardedeu i una altra a Tudela (Navarra). L’empresa està també present de forma directa en l’àmbit internacional, amb filials a França, Alemanya, Argentina, Malàisia i Algèria.
 
“Amb la nova planta de fabricació, apostem decididament per una constant innovació, a més d'una important contribució en la indústria que rau a Barcelona, demostrant la confiança en el creixent desenvolupament de les tecnologies mèdiques i la biotecnologia en el nostre entorn més immediat”, ha explicat a Biocat, Juan Antonio Matachana, conseller delegat de la companyia.

Aquestes noves instal·lacions del grup allotjaran, també, els departaments d’enginyeria, d’R+D, un centre de formació i una sala d’exposició d’equipament.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.