Vés al contingut

Redacció

Biocat i el Centre d'Investigació Biomèdica en Xarxa en Bioenginyeria, Biomaterials i Nanomedicina (CIBER-BBN), en el marc de la xarxa Oncocat i l’aliança BioNanoMed Catalunya, organitzen el Fòrum Indústria-Acadèmia-Clínica Noves tendències en nanomedicina per al diagnòstic i la teràpia en oncologia, el dia 25 d’octubre de 2012 a Barcelona. L’objectiu és afavorir els contactes directes entre investigadors, professionals clínics i directius d’empreses i facilitar la identificació d’interessos comuns i possibles col·laboracions. "Volem remarcar especialment la presència de grups clínics que compartiran les necessitats reals i actuals, augmentant així la utilitat de la trobada", explica Carlos Lurigados, director de Projectes de l'Àrea d'Innovació de Biocat.

Call oberta per a presentacions d'empreses i grups de recerca
 
La jornada es dividirà en dues parts. Durant el matí, diverses empreses i grups de recerca bàsica i clínica exposaran la seva experiència, tecnologies, interessos, el que poden oferir i necessitar en una col·laboració... en una presentació de 5 minuts. A la tarda, es podran establir converses personals (partnering) amb els participants que ho desitgin i amb els que, probablement, s'hauran identificat afinitats o interessos comuns.
 
Les empreses i grups de recerca clínica interessats en fer una presentació cal que envieu un correu electrònic a clurigados@biocat.cat, abans del 19 de setembre de 2012.

El programa de la jornada i les inscripcions per assistir-hi com a públic es publicaran properament en els web de Biocat i del CIBER-BBN.

Organitzen:

    

Amb el suport de:
   
Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.