Vés al contingut

Des que es van atorgar per primer cop l’any 2013, les beques Daniel Bravo han ofert a joves investigadors catalans la possibilitat de fer estades curtes –d’un a nou mesos– en centres de recerca estrangers especialitzats en l’àrea cardiovascular –tant d’Europa com d’Amèrica del Nord.

Els ajuts, que tenen una dotació econòmica de 3.000 euros mensuals, més despeses de desplaçament, van dirigits a joves investigadors amb títol de doctorat, llicenciatura, grau o equivalent, que estiguin fent recerca a Catalunya. Els interessats hauran d’omplir un formulari online i presentar-ho juntament amb una carta de recomanació del mentor i una carta d’acceptació del centre on es farà l’estada i que s’hagi escollit prèviament, tal com s’explica a les bases.

Un cop tancada la convocatòria, el dia 25 d’abril, un grup d’especialistes externs a la Fundació Daniel Bravo avaluaran les sol·licituds presentades en base a la qualitat científica de la recerca proposada i la trajectòria de l’investigador. També es tindrà en compte el grup de recerca en el qual s’està treballant actualment, i si l’estada sol·licitada ofereix una línia d’investigació complementària a la del grup amb possibilitats d’establir col·laboracions d’alt impacte.

Les beques Daniel Bravo en els seus tres anys d’existència han permès a joves científics col·laborar amb diversos centres de renom com són l'Hospital General de Massachusetts, l'MRC Human Genetics Unit d'Edimburg, la Universitat de Columbia a Nova York, la Universitat de Califòrnia, el University College London o la Universitat de Liverpool. 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.