Vés al contingut

Biocat ha obert la convocatòria per participar a The Investment Readiness Series – France Edition, una iniciativa que pretén posar en contacte projectes i empreses de la BioRegió de Catalunya amb inversors francesos i, alhora, projectes i empreses franceses amb inversors de la BioRegió.

La convocatòria, oberta fins el 19 de març, s’adreça a projectes i empreses del sector salut preparades per aconseguir inversió seed capital i sèries A. El programa és gratuït i es permet presentar més d'un projecte per institució o investigador principal.

Un cop tancada la convocatòria, Biocat enviarà la informació dels projectes i empreses catalanes a un grup de venture capital, venture builders i inversors corporatius francesos que els seleccionaran en funció dels seus interessos. De la mateixa forma, inversors de la BioRegió de Catalunya tindran la oportunitat de conèixer projectes i empreses francesos.

Finalment, el 22 de maig els projectes seleccionats es reuniran amb els inversors per tal d’obrir contactes per a possibles inversions, durant un esdeveniment que tindrà lloc a la seu de Cuatrecasas a Barcelona. El programa està organitzat per Biocat amb la col·laboració de Business France i ACCIÓ Paris i el suport de Cuatrecasas.

 

Un nou programa a l’ecosistema

The Investment Readiness Series és una nova iniciativa de Biocat per tal d’augmentar el flux de projectes llestos per ser invertits a la BioRegió de Catalunya.

The Investment Readiness Series consta de diverses convocatòries per any. Fins ara s’han celebrat una edició a Barcelona centrada en projectes biotecnològics i una primera edició internacional a Londres. El proper mes de març es celebrarà una nova edició centrada en tecmed, diagnòstic i digital health, amb convocatòria ja tancada, i al maig l’edició França.

La convocatòria per participar a The Investment Readiness Series – France Edition està oberta fins el 19 de març.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.