Vés al contingut

Biocat ha obert la convocatòria per participar a The Investment Readiness Series – Israel Edition, una iniciativa que té com a objectiu posar en contacte projectes i empreses de la BioRegió de Catalunya amb inversors d’Israel.

La convocatòria, oberta fins el 10 de març, s’adreça a empreses en el sector BioTech que cerquin inversió seed capital o sèries A, i grups de recerca i empreses del sector salut (MedTech, BioTech i Digital Health) interessades en establir col·laboracions amb acceleradores, incubadores o inversors d’Israel per impulsar el seu projecte o explorar possibles llicències. El programa és gratuït i es permet presentar més d'un projecte per institució o investigador principal.

Un cop tancada la convocatòria, Biocat enviarà la informació dels projectes i empreses catalanes a un grup de venture capital, inversors corporatius, acceleradores i incubadores d’Israel que els seleccionaran en funció dels seus interessos.

Finalment, el 10 de maig els projectes seleccionats es reuniran amb els inversors, acceleradores i incubadores per tal d’establir contactes per a possibles inversions o col·laboracions, durant un esdeveniment que tindrà lloc a Tel Aviv (Israel). La iniciativa està organitzada per Biocat i Inveniam, i compta amb la col·laboració d’ACCIÓ.

 

Un programa innovador per a l’ecosistema

The Investment Readiness Series és una iniciativa de Biocat que busca augmentar el flux de projectes llestos per ser invertits a la BioRegió de Catalunya.

The Investment Readiness Series consta de diverses convocatòries per any. Fins ara s’han celebrat una edició a Barcelona centrada en projectes biotecnològics, una edició internacional a Londres,  una edició centrada en MedTech, diagnòstic i digital health i l’edició TIRS-França.

La convocatòria per participar a The Investment Readiness Series – Israel Edition està oberta fins el 10 de març.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.