Vés al contingut

Apropar l’experiència personal d’alguns dels emprenedors en tecnologies mèdiques i digital health més importants de Catalunya al capdavant de companyies innovadores i internacionals: aquest és l’objectiu de la 1a edició del curs d’iniciació a l’emprenedoria “Claus per Emprendre en Tecnologies Mèdiques” organitzat per Biocat i IQS Tech Factory. La inscripció estarà oberta fins el 4 de febrer de 2020.

El curs s’adreça a estudiants de ciències, enginyeria i joves emprenedors en tecnologies mèdiques. Durant quatre sessions, emprenedors experimentats del sector els explicaran els encerts, els fracassos, els problemes i les satisfaccions que comporta emprendre en tecnologies mèdiques i digital health.

Aquesta primera edició tindrà lloc els dies 5, 12, 19 de febrer i 4 de març de 2020 de 18:00 a 21:00h a l’Aula Multimèdia IQS. El preu es de 45€ per les quatre sessions.

El curs comptarà amb la participació de:

 

Consulta aquí el programa complet de “Claus per Emprendre en Tecnologies Mèdiques”

El curs “Claus per Emprendre en Tecnologies Mèdiques” segueix el model del ja tradicional curs “Claus per Bioemprendre”, però en aquest cas enfocat a l’àmbit de les tecnologies mèdiques i salut digital.

Aquesta primera edició del curs “Claus per Emprendre en Tecnologies Mèdiques” compta amb la col·laboració de l’Associació de Biotecnòlegs de Catalunya, CataloniaBIO & HealthTech, Fundació Dr. Antoni Esteve, Col·legi d'enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona i ACCIÓ.

La inscripció del curs ja està oberta i s’hi poden fer inscripcions fins al 4 de febrer de 2020.

 

 

 

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.