Vés al contingut

El Redefining Early Stage Investments (RESI) aterra per primera vegada a Barcelona al juny per organitzar la seva primera edició a Europa. La trobada reunirà aproximadament 600 professionals, del 17 al 19 de juny:  el primer dia en format presencial, a l’Hotel Hilton de Barcelona, i els altres dos, en format online.

Organitzat per Life Science Nation (LSN), amb la col·laboració de Biocat, Ajuntament de Barcelona i Generalitat de Catalunya, i el suport de BiotechGate, la trobada reunirà aproximadament 600 professionals amb l’objectiu de connectar inversors, principalment internacionals, amb empreses en fase inicial que busquin finançament o noves aliances estratègiques. 

Biocat ofereix avantatges per a les companyies de la BioRegió de Catalunya interessades a participar. Concretament, poden gaudir d’un 18% de descompte en les tarifes de registre, aplicant el codi corresponent segons tipologies d’entrades, una opció que està disponible fins el 21 de maig (inclòs). 

descomptes-resi.png

A més, els organitzadors del congrés seleccionaran 40 empreses de la BioRegió de Catalunya que beneficiar-se de l’Innovator’s Pitch Challenge (IPC) Package, una tipologia d’entrada que ofereix una sèrie d’avantatges, com:

  • Oportunitat de fer un pitch davant un panell de jutges inversors i experts inversors preseleccionats.
  • 4 minuts de presentació.
  • 9 minuts de preguntes i respostes. Els moderadors de les sessions seran estrictes amb aquestes limitacions de temps per a garantir una oportunitat equitativa i justa per a tots els participants.
  • Els participants seran assignats a una sessió de presentació en directe i de preguntes i respostes en funció del seu sector o tecnologia.
     

Les empreses interessades, poden contactar amb Ingrid Tarragó (itarrago@biocat.cat) per a més informació.    

Més informació

Vols assistir-hi?

Registra’t
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.