Vés al contingut

El congrés internacional Redefining Early Stage Investments (RESI), organitzat per la Life Science Nation (LSN), ha escollit Barcelona per a celebrar el seu primer congrés a Europa. Sota el nom de RESI Europe Barcelona 2024, l’esdeveniment situarà la capital catalana en l’epicentre mundial del sector life sciences el 17 juny de l’any vinent (el 18 i 19 de juny en format virtual). La conferència de partnering té prevista l’assistència de més de 600 persones, de les quals la meitat seran inversors internacionals.

RESI és una de les conferències de partnering més grans, que té el propòsit de connectar startups early stage amb inversors per establir aliances estratègiques. A més, també està dirigida a proveïdors de serveis i hubs tecnològics.

La col·laboració amb Biocat, coorganitzador local, i Biotechgate, pionera en la cura i comercialització d'una base de dades de desenvolupament empresarial global adaptada per a la indústria de les ciències de la vida, ha estat clau per a poder  portar per primer cop aquest congrés a Europa.

Biocat és únic a Europa perquè entén que ha de donar una projecció internacional a les seves startups i aconseguir que aixequin capital i acords de llicència en una fase primerenca per construir el futur de l'ecosistema.

Dennis Ford
Conseller delegat de Life Science Nation

La participació activa de Biocat en aquesta iniciativa representa una oportunitat significativa per impulsar l'ecosistema de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

La LSN ha desenvolupat una xarxa de buy-side que aportarà finançament a la BioRegió de Catalunya. Biocat confia en què l’ecosistema captarà l'atenció d'inversors globals i licensing partners i millorarà la petjada global de la BioRegió.

Robert Fabregat
Director General de Biocat

L’esdeveniment tindrà una durada de tres dies: el primer dia, el 17 de juny, serà presencial amb l’objectiu de fer reunions de partnering entre startups i inversors, i poder assistir a conferències i workshops amb ponents del sector. I, els dos darrers (el 18 i 19 de juny) el format serà virtual.

Beneficis per a les empreses de la BioRegió de Catalunya

Amb Barcelona convertint-se en un pol d’atracció inversora en salut, la col·laboració per portar RESI a Barcelona el 2024 també oferirà avantatges concrets per a les organitzacions de la BioRegió de Catalunya. Concretament, podran gaudir d'un 10% de descompte en les tarifes de registre en qualsevol moment.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.