Vés al contingut

Biocat ha donat un important impuls als continguts del seu web, ampliant-los amb noves seccions, millorant la qualitat i potenciant la difusió a través de tecnologia RSS.

Des d’aquest setembre el web té dues noves seccions informatives: Actualitat i La veu dels experts. A la secció Actualitat es publiquen les notícies més destacades del sector biotecnològic, biomèdic i de tecnologies mèdiques –principalment de la BioRegió de Catalunya–, així com entrevistes i articles d’opinió fets en exclusiva per Biocat a personalitats destacades. La veu dels experts neix amb la voluntat de recollir articles divulgatius sobre biotecnologia i biomedicina signats per reconeguts científics i experts d’aquest àmbit. Tots els continguts estan disponibles en català, castellà i anglès.

D’altra banda, s’han introduït diverses millores per facilitar la usabilitat, tenint en compte que l’estructura del web es va ampliant per cobrir noves necessitats. A la pàgina d’inici s’hi ha incorporat:

  • Una pàgina on es recopilen tots els canals RSS de Biocat, una tecnologia que permet, a través de la subscripció, rebre les novetats publicades al web sense necessitat d’entrar-hi.
  • Un footermap (mini mapa web), a la part inferior de la pàgina, que facilita la cerca d’informació dins el web.
  • L’espai Destaquem, on s’hi publica una selecció de serveis, accions i projectes d’interès per al sector. En aquests moments, hi trobem el cercador de contract manufacturing, una eina per impulsar la cerca d’oportunitats de negoci i possibles socis entre empreses de sectors industrials tradicionals i empreses de tecnologies mèdiques; el directori d’assessors internacionals en estratègica, per millorar la capacitat d’innovació i la competitivitat de les empreses biotec catalanes; la borsa de treball, gratuïta per a totes les empreses i entitats del sector; l’oferta formativa en ciències de la vida a les universitats i escoles de negoci de Catalunya; i el Centre Internacional per al Debat Científic, una iniciativa de Biocat i l’Obra Social “la Caixa” per impulsar el debat científic internacional.

El web de Biocat, amb més de 100.000 visites i 300.000 pàgines vistes a l’any, s’ha consolidat com el lloc de referència a la xarxa per a les empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya i és, al mateix temps, la carta de presentació de la BioRegió de cara els actors internacionals.

El butlletí electrònic de Biocat passa a ser mensual

Coincidint amb totes aquestes novetats, Biocat canvia la periodicitat del seu butlletí electrònic, que passa a ser mensual –fins ara era trimestral–, amb la finalitat de mantenir informats als seus subscriptors i stakeholders amb més regularitat.

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.