Vés al contingut

Avui s'ha publicat al DOGC l’ordre de subvencions ECF/320/2010, de 14 de maig, per la que s’aproven les bases reguladores per a la concessió d’ajuts per a la captació de talent directiu estratègic per a pimes del sector biotecnològic i biomèdic a Catalunya.

Aquest és el segon any que el Departament d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya i Biocat convoquen el Programa Talent per a la Competitivitat 2010 amb l'objectiu de reforçar la competitivitat i la internacionalització de les empreses catalanes facilitant, mitjançant la concessió d'ajuts directes de fins a 20.000 euros per empresa, la contractació puntual d'experts en àmbits estratègics com ara exploracions de mercat i desenvolupament de negoci, estratègia regulatòria i estratègia d’R+D. L’import global destinat a aquesta convocatòria és de 250.000 euros.

Perfils professionals

Els ajuts es concediran per a la contractació de professionals de prestigi i experiència internacionalment reconeguda que s’adeqüin a qualsevol dels següents perfils:

  • Persona estratega de desenvolupament de negocis intensius en recerca i desenvolupament: professional amb experiència que ha de permetre definir l’estratègia innovadora i posicionament internacional dels projectes de recerca i tecnologies mitjançant la prestació de serveis d’assistència tecnològica i assessorament del comerç dels drets de propietat intel·lectual, així com identificar els socis estratègics mitjançat la seva xarxa de contactes internacionals per impulsar el desenvolupament del projecte i la competitivitat global de l’empresa contractant.
  • Persona estratega de gestió: persones amb experiència com a Directors Generals o membres del Consell d’Administració d’empreses del sector de la biotecnologia o de la medicina a nivell internacional, amb capacitat per aportar visió integral estratègica del model de negoci, assessorament en innovació i els mercats tecnològics i xarxa de contactes a nivell internacional.
  • Persona estratega de recerca: científics d’experiència internacional, però amb perfil i visió empresarial, amb capacitat d’assessorar sobre la viabilitat i els estudis necessaris per a la recerca industrial i d’aportar referents internacionals respecte de la competitivitat de la recerca a la seva vessant aplicada i de l’estat de l’art del mercat dels projectes innovadors en desenvolupament per l’empresa contractant.
  • Persona estratega d’afers regulatoris: professionals amb capacitat de dissenyar estratègies sobre l’ús de les normatives que apliquen al desenvolupament de productes biomèdics i biotecnològics, per tal d’afavorir la seva adequació als requisits legals exigits per les agències avaluadores nacionals i internacionals, analitzar les carències de projectes i enfocament global de la companyia i dissenyant solucions ad hoc que permetin la creació de valor davant dels accionistes i el mercat.
  • Exclusions: persones que tinguin relacions contractuals estables amb l’empres, socis, membres dels consells assessors estables de les empreses i persones que no s’ajustin als perfils diana descrits o a les funcions esperades (a criteri de la comissió d’avaluació).

Les sol·licituds es poden presentar del 9 de juny al 2 de juliol de 2010 (inclosos). Els formularis de sol·licitud estaran disponibles al web del Departament d’Economia i Finances, a partir de demà: http://www.gencat.cat/economia/serveis/models/index.html

A diferència de l’any passat, totes les empreses interessades han de presentar la sol·licitud i la documentació requerida a:

Direcció General de Promoció Econòmica
Gran Via de les Corts Catalanes, 639
08010 Barcelona
Tel. 93 552 81 50

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.