Vés al contingut

El dia 16 de desembre es celebra a Madrid el Fòrum de Presentació de Projectes i Empreses Biotecnològiques, una iniciativa de la Fundació Genoma España en col·laboració amb la Xarxa Espanyola de Business Angels (ESBAN), dirigit a inversors que desitgin conèixer les oportunitats de negoci que ofereix un sector innovador i de futur com és el biotecnològic. En total es presentaran dotze projectes empresarials, alguns en forma de plans de negoci i altres com a empreses ja constituïdes.

Durant el fòrum s'atorgaran ajuts als millors plans d'empresa de les edicions dels programes Bioances 2009, Madrid BioEmprende 2009, BioEmprenedorXXI –programa impulsat per "la Caixa", Barcelona Activa, Biocat, Genoma España i la Cambra de Comerç-, Gen-Bioempresa Canarias i Galicia Bioemprende 2009. Aquests plans estan inclosos en els projectes que realitzaran la seva presentació.

Les empreses catalanes que participen en el fòrum són Sagetis, Catfosc i ßCare, totes guanyadores del programa BioEmprenedorXXI.

Programa

9.30h-10h Registre i lliurament d'acreditacions

10h-10.30h Benvinguda i lliurament de premis

10.30h-11.30h Presentació de projectes empresarials I

 • Polimprint: disseny, síntesi i comercialització de nous materials que reconeixen compostos d'interès clínic, ambiental i agroalimentari.
 • Lead Artis: desenvolupament de tecnologia pròpia per a la creació d'una nova generació d'anticossos recombinants multimèrics i multifuncionals.
 • Celeromics: desenvolupament, fabricació i comercialització de sistemes innovadors d'anàlisi d'imatge i dades per al sector de ciències de la vida. Recompte de cèl·lules en mitjans de conreu de forma no destructiva, no intrusista i automàtica.

11.30h-12h Pausa cafè

12h-14h Presentació de projectes empresarials II

 • Healthsens: desenvolupament, producció i comercialització de biosensors electroquímics per a la detecció de marcadors de malaltia celíaca i artritis reumatoide.
 • Sagetis: regeneració d'ossos en grans defectes ossis mitjançant un composite bio actiu patentat.
  Ambiox Biotech: prevenció de transmissió viral mitjançant contacte sexual a través de l'aplicació tòpica d'un gel microbicida que impedeix l'entrada de virus VIH.
 • Catfosc: creació d'un dispositiu mèdic per al seguiment visual de les alteracions cutànies. Es tracta d'un ordinador metge amb un programari integrat per a la valoració i mesurament de les alteracions cutànies, com les ferides.
 • Diomune: recerca, desenvolupament i comercialització de fàrmacs per a salut humana i animal a l'àrea de malalties infeccioses, inflamatòries i autoimmunes.
 • Innocover: producció de recobriment comestible per a formatges i peix arrebossat per a microones. Aquest recobriment evita el creixement de fongs a la superfície del formatge i la deshidratació al preparat del peix al microones.

14h-16h Dinar de treball

16h-17h Presentació de projectes empresarials III

 • BitBrain Technologies: diagnòstic i tractament del dèficit d'atenció. Desenvolupament d'aplicacions de tecnologia d'interfícies cervell-ordinador (BCI).
 • Chromatin Diagnostics: productes de diagnòstic molècules de càncer que sorgeix per cobrir la necessitat de nous mètodes de detecció precoç de càncer. Els productes es basaran en l'anàlisi de les alteracions epigenètiques de cèl·lules amb potencial tumorígena.
 • ßCare: programari-plataforma integradora de senyals mèdiques que es sincronitzen per obtenir alarmes intel·ligents que ajuden a la gestió dels pacients crítics.

Dia: 16 desembre 2009
Hora: de 9.30ha 17h
Lloc: Hotel Meliá Castilla • C / Capitán Haya, 43 • Madrid
Confirmació assistència: Genoma España (Noelia Romero) • Tel + 34 91 449 12 50 • nromero@gen-es.org

 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.