Vés al contingut

Prop d'un centenar d'empreses i entitats de la BioRegió han confirmat ja la seva presència a  Biospain 2018, un dels esdeveniments més importants del sector biotecnològic, que enguany tindrà lloc a Sevilla del 25 al 27 de setembre. La BioRegió de Catalunya hi comptarà amb un pavelló propi, coordinat per Biocat i ubicat just al centre de l’espai firal.

Sis empreses catalanes comptaran amb estand propi dins del pavelló de la BioRegió: Compliance Services, CSV Experts, DR Healthcare, Enantia, Grifols Engineering i Specipig.  A més, al pavelló de la BioRegió hi haurà una zona compartida per a reunions on tindran visibilitat destacada altres quatre companyies: Ability Pharma, Anaxomics, Capitall Cell, XRB (Xarxa de referència en Biotecnologia), IQS - CETS, Leitat, Molomics i Parc Científic de Barcelona.

Altres deu companyies de la BioRegió participaran pel seu compte a la fira amb estand propi, concretament AsphalionDraconis PharmaGenesis BiomedGesfilter, InnoquaKymos Pharma ServicesLead Molecular DesignNeumoTerrmo Fisher Scientific i Tecnoproducts.

Pots consultar aquí la llista completa d’empreses i entitats de la BioRegió que han confirmat ja la seva presència a Biospain 2018, amb i sense estand. La delegació catalana suposa el 16% del total de companyies espanyoles participants a la fira, que es celebra cada dos anys de manera rotativa a una ciutat espanyola i enguany està organitzada per ASEBIO i coorganitzada per la Junta de Andalucía.

Diverses empreses catalanes han sol·licitat fer presentacions davant dels més de 60 inversors confirmats a l’esdeveniment. A més de les presentacions de companyies, el programa preliminar de Biospain 2018 inclou diverses sessions temàtiques.

L’anterior edició de Biospain, celebrada el 2016 a Bilbao, va aplegar 800 empreses (de les quals 103 catalanes), 1.800 delegats de 29 països i 233 expositors i s’hi van celebrar més de 3.000 reunions de partnering.

Els membres de la BioRegió que encara no s’hagin registrat a la fira i vulguin participar-hi poden gaudir d’un 10% de descompte sobre la tarifa vigent de Biospain de registre de partnering (només aplicable a la tarifa no soci d'ASEBIO) indicant a la secció de comentaris “Biocat member”. 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.