Vés al contingut

Biocat, ACCIÓ i TIC Salut Social han coordinat el Catalonia Health Innovation Ecosystem Pavilion, un espai diferenciat de salut ubicat al Hall 8.0, on les empreses de la BioRegió de Catalunya podran exposar les seves solucions i fer networking. Una ocasió per conèixer empreses i aconseguir col·laboracions d'alt impacte en el sector.

Coincidint amb el seu desè aniversari, el 4YFN tornarà a situar l’ecosistema emprenedor de Barcelona i Catalunya al món durant els 4 dies de congrés. És realitzaran conferències, debats, panells amb líders d'opinió i startups i activitats de networking.


És per a mi aquesta oportunitat?

Els requisits que ha de complir la teva startup per poder sol·licitar un espai en el Catalonia Health Innovation Ecosystem Pavilion:

 • L’empresa ha de ser de recent creació i tenir menys de 10 anys de vida.
   
 • Estar ubicada a Catalunya.
   
 • Aportar un alt component tecnològic o d’innovació disruptiva.
   
 • Un model de negoci escalable, amb un alt potencial de creixement i enfocada al mercat global.
   
 • Cal disposar d’un CIF d’empresa (No s’accepten propostes de professionals autònoms).
   
 • Han de tenir com a mínim 3 persones dedicades de forma completa al projecte (es podrà acceptar alguna excepció en el cas de les startups de l’àmbit de la salut).
   
 • Queden excloses les empreses que només ofereixin serveis de consultoria, desenvolupin softwares per a tercers o només disposin d'un web amb escassa activitat.

Es prioritzarà que les startups participants compleixin els següents requisits: 

 • Startups que fan servir una tecnologia que directament es considera medicina personalitzada (ex: teràpia gènica, serveis/diagnòstic genòmic o in-vitro).
   
 • Startups que utilitzen tecnologia per a la prevenció (ex: anàlisis predictius, telehealth, cribatge/diagnòstic digital).
   
 • Startups que posen explícitament a la descripció que el seu producte/servei esta enfocat a medicina personalitzada o preventiva. 


Com hi puc participar?

No deixis escapar aquesta oportunitat de ser-hi present en un dels esdeveniments amb més projecció internacional per a la teva startup. Omple aquest formulari d'ACCIÓ i indica que ets una empresa del sector "salut", descriu la teva empresa i sol·licita el teu estand!  La convocatòria és oberta fins el 27 de novembre de 2023 (inclòs).

Les startups seleccionades seran contactades del 28 de novembre de 2023 al 15 de desembre i hauran de fer la reserva fins el 15 de desembre. El preu de la reserva és de 560 € + IVA

Apunta't!

Encara tens dubtes?

El 20 de novembre se celebrarà una sessió informativa per a startups interessades a participar. Apunta’t si vols conèixer els avantatges de participar en el 4YFN 2024.

A més, et deixem un breu resum amb startups de la BioRegió que van participar en edicions anteriors, on pots conèixer de primera mà les avantatges d’assistir a aquest esdeveniment internacional. A més, de palpar l’ambient emprenedor que es viu durant la trobada. 

ana maiques 4yfn
https://www.youtube.com/watch?v=GDHGWikDTR8
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.