Vés al contingut

SAVE THE DATE!

El 4YFN, en el marc del Mobile World Congress Barcelona, tornarà del 26 al 29 de febrer del 2024 per situar l’ecosistema emprenedor de Barcelona i Catalunya al món. Durant els 4 dies de congrés, es donaran  a conèixer les startups més punteres en àrees estratègiques com: connectivitat, salut digital, fintech, blockchain, intel·ligència artificial, IoT, etc.).  També tindran lloc conferències, debats, taules rodones, panells amb líders d'opinió i startups i activitats de networking. Per tant, és la cita imprescindible per connectar amb la comunitat inversora i emprenedora de tot el món. 

Participa amb un estand al 4YFN 2024

Biocat, juntament amb TIC Salut Social i en col·laboració amb ACCIÓ i altres actors rellevants del sistema de salut de Catalunya, liderarà el Catalonia Health Innovation Ecosystem Pavilion ubicat al Hall 8.0. El pavelló acollirà fins a 12 startups en l'àmbit de les ciències de la vida, que podran exposar les teves solucions i serveis innovadors.

Com participar-hi?

Les startups interessades a participar en el pavelló Catalonia Health Innovation Ecosystem al 4YFN poden enviar la sol·licitud fins al 27 de novembre omplint aquest formulari

A més dels requisits generals de la convocatòria, en la selecció de startups en l'àmbit de salut es prioritzaran les que compleixin amb els següents tres requisits:

  • Startups que fan servir una tecnologia que directament es considera medicina personalitzada (ex: teràpia gènica, serveis/diagnòstic genòmic o in-vitro)
  • Startups que utilitzen tecnologia per a la prevenció (ex: anàlisis predictius, telehealth, cribatge/diagnòstic digital)
  • Startups que posen explícitament a la descripció que el seu producte/servei està enfocat a medicina personalitzada o preventiva.

Consulta en aquest document tots els requisits i el procediment per participar en el pavelló Catalonia Health Innovation Ecosystem Pavilion al 4YFN.

Participa-hi

Per què assistir al 4YFN24?

  1. Accés a clients i socis comercials: 4YFN atrau les principals multinacionals tecnològiques; des de verticals com les telecomunicacions, l'automoció, la banca i l'assistència sanitària. Aquestes empreses cerquen startups per aconseguir col·laboracions d'alt impacte
  2.  Accés a noves oportunitats: 4YFN aporta una àmplia xarxa internacional als inversors juntament amb les principals empreses líders per avaluar futures oportunitats de negoci
  3. Networking: esdeveniments de negoci dins el marc de 4YFN i el MWC
  4. Programa d'avantguarda: centrat en els reptes actuals i futurs de transformació i innovació amb especial focus en les tecnologies emergents i el seu impacte transformador en els principals sectors industrials

4YFN 2023 en xifres

0

startups i expositors

0

inversors i VCs de 39 països diferents

0

startups a l'espai expositiu de la BioRegió de Catalunya

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.