Vés al contingut

Vuit empreses de la BioRegió participaran a l’abril a una missió empresarial al Canadà organitzada per Biocat i ACCIÓ. Un total de deu companyies es van interessar per la convocatòria, de les quals finalment han estat seleccionades Adan Medical InnovationAhead Therapeutics,  Althaia, INTERmedicInveready, Laboratorios Rubió, Mind the ByteReig Jofre.

La missió compta amb la col·laboració del Consolat de Canadà a Barcelona, TOHealth! Global Affairs Canada i el Govern de Canada. Tindrà lloc del 9 al 13 d’abril coincidint amb la Toronto Health Innovation Week.

La missió constarà de tres programes paral·lels focalitzats en ajudar a les companyies i entitats de la BioRegió de Catalunya a aconseguir oportunitats de finançament, cooperació i comercialització de serveis innovadors en ciències de la salut, i distribució de tecnologies mèdiques i/o productes i serveis en biotecnologia de la salut.

 

Un mercat prioritari per a les empreses catalanes

Segons l’Enquesta d’Internacionalització 2017 elaborada per Biocat, Canadà és el segon mercat overseas amb més interès futur per a les companyies de la BioRegió.

Toronto acull la concentració geogràfica més gran d’actius de ciències de la salut al Canadà, amb fortes connexions amb altres centres mundials de coneixement i mercat en ciències de la salut, així com el MaRS Discovery District, un dels hubs més innovadors del Canadà. Una sèrie de característiques que han ajudat a crear un pròsper ecosistema per la regió amb un gran potencial de creixement i inversió que el situaria entre els més importants del món. 

El sistema de salut del país és similar al català i europeu, ja que també promou l'entrada de noves tecnologies. Canadà constitueix una excel·lent porta d’entrada al mercat dels Estats Units, gaudeix d’una excel·lent oferta tecnològica i compta amb disponibilitat d’inversió. 

Durant la Toronto Health Innovation Week s’organitzaran 26 esdeveniments diferents, entre els quals destaca la RESI Conference, un fòrum d’Innovació per captar inversors que s’organitza en diferents ciutats de manera itinerant. 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.