Esteu aquí

Inverteix a la BioRegió

Les start-ups de de la BioRegió de Catalunya, el sector català de les ciències de la vida i la salut, van captar el 2018 un total de 106 milions d’euros de finançament, un 1,9% més que l’any anterior.

Més de la meitat d’aquest finançament (61,3 milions) va venir de fons de capital risc. A més, tres de cada quatre euros de capital risc captat per les start-ups biomèdiques catalanes (75%) ve de rondes d’inversió amb participació estrangera.

Per tercer cop consecutiu, Financial Times ha reconegut Catalunya com la millor regió per a invertir al sud d’Europa per al període 2020-2021. 

 

Inverteix al a BioRegió

Consulta aquesta presentació per saber quins són els ingredients que fan de Catalunya un dels principals hubs d'innovació a Europa, especialment en el sector de les ciències de la vida i la salut. 

Descarrega't també aquest PDF i descobreix per què és un bona idea invertir en el sector de les ciències de la vida i la salut de Catalunya. 

Consulta els propers esdeveniments que estem organitzant perquè els inversors puguin accedir més fàcilment a empreses i projectes de la BioRegió:

> The Investment Readiness Series

> Here comes your lead. Collaborative and risk-sharing models for drug discovery

> Fòrum d'Inversió Healthcare

Consulta l’Informe Biocat, l'estudi sectorial de referència sobre el sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya, elaborat per l’equip de Biocat amb la col·laboració de diversos experts del sector.

O bé descarrega't aquest PDF amb el resum executiu de l'Informe Biocat 2017.

Estigues al dia de tot el conjunt d'empreses i organitzacions que treballen en el camp de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

www.catalanlifesciences.com