Esteu aquí

Inverteix a la BioRegió

Les start-ups de de la BioRegió de Catalunya, l'ecosistema català de les ciències de la vida i la salut, han captat durant el 2020 un total de 226 milions d’euros de finançament, un 84% més que l’any anterior. 

Més de la meitat d’aquest finançament (140,22 milions) va venir de fons de capital risc, i el 62% ve de rondes d’inversió amb participació internacional.

Per tercer cop consecutiu, Financial Times ha reconegut Catalunya com la millor regió per a invertir al sud d’Europa per al període 2020-2021. 

Inverteix al a BioRegió

L’ecosistema de ciències de la vida i la salut a Catalunya és un pol d’atracció internacional per als inversors. Quines oportunitats d’inversió ofereix la BioRegió?

> Consulta la presentació Invest in Catalonia

 

Consulta l’Informe de la BioRegió de Catalunya, l'informe sectorial de referència sobre el sector de les ciències de la vida i la salut, amb dades actualitzades d’inversió, recerca i altres indicadors d’innovació del país.

> Consulta totes les edicions de l’Informe

 

 

L’ Estudi d’inversió en el sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya 2020, elaborat per per CataloniaBio & HealthTech i Biocat - i amb la col·laboració d’EY-, proporciona una anàlisi exhaustiva de les principals tendències en finançament i col·laboracions entre els diferents agents del sector al llarg del 2019.

> Descarrega't l'Estudi d'inversió

 

Consulta els propers esdeveniments que estem organitzant perquè els inversors puguin accedir més fàcilment a empreses i projectes de la BioRegió:

> Health & Bio Team Dating

> The Investment Readiness Series

> Fòrum d'Inversió Healthcare

 

Estigues al dia de tot el conjunt d'empreses i organitzacions que treballen en el camp de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

www.catalanlifesciences.com