Esteu aquí

Inverteix a la BioRegió

Les start-ups de de la BioRegió de Catalunya, el sector català de les ciències de la vida i la salut, van captar el 2018 un total de 106 milions d’euros de finançament, un 1,9% més que l’any anterior.

Més de la meitat d’aquest finançament (61,3 milions) va venir de fons de capital risc. A més, tres de cada quatre euros de capital risc captat per les start-ups biomèdiques catalanes (75%) ve de rondes d’inversió amb participació estrangera.

Per tercer cop consecutiu, Financial Times ha reconegut Catalunya com la millor regió per a invertir al sud d’Europa per al període 2020-2021. 

 

Inverteix al a BioRegió

L’ecosistema de ciències de la vida i la salut a Catalunya és un pol d’atracció internacional per als inversors. Quines oportunitats d’inversió ofereix la BioRegió? Consulta la presentació Invest in Catalonia.

Consulta aquesta presentació per saber quins són els ingredients que fan de Catalunya un dels principals hubs d'innovació a Europa, especialment en el sector de les ciències de la vida i la salut. 

Descarrega't també aquest PDF i descobreix per què és un bona idea invertir en el sector de les ciències de la vida i la salut de Catalunya. 

Consulta els propers esdeveniments que estem organitzant perquè els inversors puguin accedir més fàcilment a empreses i projectes de la BioRegió:

> The Investment Readiness Series

> Here comes your lead. Collaborative and risk-sharing models for drug discovery

> Fòrum d'Inversió Healthcare

Consulta l’Informe Biocat, l'estudi sectorial de referència sobre el sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya, elaborat per l’equip de Biocat amb la col·laboració de diversos experts del sector.

O bé descarrega't aquest PDF amb el resum executiu de l'Informe Biocat 2017.

Estigues al dia de tot el conjunt d'empreses i organitzacions que treballen en el camp de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

www.catalanlifesciences.com