Esteu aquí

Directori BioRegió

www.catalanlifesciences.com

El Directori de la BioRegió de Catalunya ofereix accés al conjunt d’empreses i organitzacions que treballen en el camp de les ciències de la vida i la salut a Catalunya.

Cada fitxa del directori inclou la descripció de la companyia amb diferents categoritzacions segons el sector al qual pertany (biotec, farma, medtec, digital health, etc.), el subsector,  dades del seu pipeline i del seu finançament.

La base de dades recull informació de 1.500 empreses i entitats i s’actualitza diàriament. És el resultat d'un acord entre Biocat i Venture Valuation, propietària de la base de dades internacional Biotechgate.

Pots accedir i consultar el directori de la BioRegió entrant al web www.catalanlifesciences.com on, a més de cercar per nom i per sector, també podràs consultar estadístiques i veure les entitats ubicades en un mapa, entre altres funcionalitats.

Per donar-te d'alta al directori o actualizar les dades de la teva empresa o entitat, segueix aquest link: www.biotechgate.com/add_company

 

www.catalanlifesciences.com

logo Catalan Life Sciences

Què és la BioRegió?

La BioRegió és el clúster de les ciències de la vida i de la salut de Catalunya, és a dir, el conjunt d’empreses, entitats i grups de recerca, hospitals, universitats, administracions, investigadors i emprenedors, estructures de suport a la innovació i transferència de coneixement que treballen a Catalunya en aquest sector estratègic.