Esteu aquí

Directori de la BioRegió

La BioRegió de Catalunya aglutina 91 institucions de recerca i més de 1.300 empreses (principalment biotecnològiques i farmacèutiques, així com de tecnologies mèdiques i digital health) que - juntament amb els serveis de salut - generen el 8,7 % del PIB* de Catalunya (4,4% subsector industrial i 4,3% serveis sanitaris) i ocupen a 244.000 persones, més del 8% de la població ocupada de Catalunya. 

El directori Catalonia Health and Life Sciences Data Platform, elaborat i actualitzat diàriament per Biocat, t'ofereix informació de més de 1.600 empreses i organitzacions que treballen en el camp de les ciències de la vida i la salut a Catalunya. Cada fitxa del directori inclou la descripció de la companyia amb diferents categoritzacions segons el sector al qual pertany (biotec, farma, medtec, digital health, etc.), el subsector i dades del seu pipeline.

Utilitza la cerca avançada per filtrar les entitats per:

  • nom
  • sector
  • àrea terapèutica
  • fase de desenvolupament del producte
  • any de creació
  • inversió aixecada
  • facturació

Accedeix a la Catalonia Health and Life Sciences Data Platform i troba les startups, empreses i institucions que formen un dels ecosistemes de més ràpid creixement d'Europa.
 

 Accedeix al Directori de la BioRegió

 

Per donar-te d'alta al directori o actualizar les dades de la teva empresa o entitat, envia'ns un correu a database@biocat.cat i indica'ns:

Informació pública 

Nom de l'empresa / entitat
Any de fundació (data registral)
Adreça postal
Pàgina web
Persona de contacte i correu
Telèfon
Descripció curta en anglès i keywords (idealment >100 paraules)

--------------------------------------------------------

Informació només per a Biocat

CIF
Persona i correu de contacte

 

 

Què és la BioRegió?

La BioRegió és el clúster de les ciències de la vida i de la salut de Catalunya, és a dir, el conjunt d’empreses, entitats i grups de recerca, hospitals, universitats, administracions, investigadors i emprenedors, estructures de suport a la innovació i transferència de coneixement que treballen a Catalunya en aquest sector estratègic.