Vés al contingut
Suport al creixement empresarial

Biocat t’acompanya en cada fase del teu projecte

Biocat treballa per detectar els recursos necessaris en cada fase de desenvolupament dels projectes biotec i healthtech (infraestructures, desenvolupament intern de tecnologies core, plantes pilot, plantes de producció GMP, etc.) i actua al costat dels gestors de l’ecosistema perquè estiguin disponibles i a prop dels emprenedors perquè identifiquin les seves necessitats i accedeixin a aquests recursos.

Amb programes de mentoring especialitzat com CRAASH Barcelona, de la mà d’experts internacionals, les persones amb un projecte emprenedor en healthtech poden validar els seu model de negoci, millorar la seva interacció amb inversors i identificar les fites clau que cal atènyer per arribar al mercat.

D’altra banda, Biocat vol potenciar la capacitat tractora de les companyies consolidades de l’ecosistema català, promovent aliances a dins del teixit empresarial, i d’aquest amb centres tecnològics, hospitals i reguladors, per propiciar projectes de mida i impacte majors.

Acompanyant els projectes emprenedors

Veiem créixer les empreses i aprenem amb elles

Neuroelectrics, Minoryx, Mowoot, Ona Therapeutics, Methinks i Doctomatic són projectes que hem vist néixer (entre 2011 i 2021) i alguns dels quals han tancat rondes per +50 M€. La seva experiència pot orientar els nous emprenedors.

Una selecció de CEOs d’startups que estan contribuint a l'escalada de l’ecosistema participen en la sessió “Hidden tips for success in healthcare” al Tech Spirit 2023Una selecció de CEOs d’startups que estan contribuint a l'escalada de l’ecosistema van participar en en la sessió “Hidden tips for success in healthcare” que va organitzar Biocat al Tech Spirit 2022.
De la idea al mercat

Programes per accelerar el teu projecte

Millorar el pla de negoci, la interacció amb inversors o la projecció internacional són alguns dels aspectes en els quals et poden ajudar aquests programes.

Programes d'acceleració
Acceleració

CRAASH Barcelona

Un programa de tres mesos per validar i apropar al mercat innovacions en dispositius mèdics, diagnòstics i digital health.
Inscripcions obertes

Adreçat a equips de recerca i emprenedors establerts (o vinculats) a Catalunya amb projectes que tinguin gran potencial.

Acceleració

BRIGHT

Acompanyem la transició digital de la teva empresa

Adreçat a empreses que necessitin suport en el seu procés de maduració digital i millora de les seves capacitats.

Atracció d’inversió i finançament

Mobilitzant fons per consolidar projectes empresarials

Un dels objectius clau de Biocat és facilitar l’accés dels projectes emprenedors i les empreses al finançament que requereixen en cada fase de desenvolupament. Per això treballem en l’atracció d’inversors internacionals, organitzem programes que faciliten el contacte entre el venture capital i projectes que cerquen finançament (Invest BioRegion Portal), apropem les corporacions internacionals i les startups catalanes per propiciar projectes de co-desenvolupament, llicència i inversió, i oferim informació i assessorament per accedir a fons competitius europeus. 

Més sobre finançament i inversió
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.