Vés al contingut

Enfortiment i transformació de l'ecosistema

Biocat treballa per impulsar la competitivitat internacional de l’ecosistema i per projectar el lideratge de Barcelona i Catalunya en la innovació en salut europea i mundial. Contribuïm així a captar talent de primer nivell, promoure la participació en grans consorcis internacionals, atraure inversions i noves empreses, i fomentar l’aterratge de centres d’innovació i d’institucions internacionals. Guanyant visibilitat global, facilitem a les empreses la trobada de nous socis i l’accés a mercats internacionals.

Projectes transformadors

Alineats amb Europa per liderar la innovació

Biocat treballa per promoure la transformació digital i sostenible de l’ecosistema, per una indústria més resilient i per impulsar agendes d’innovació més inclusives, equitatives i connectades amb els reptes globals. Col·laborem amb altres clústers europeus per contribuir des de Catalunya a una Europa tecnològicament més competititva, en línia amb la Nova Agenda Europea d'Innovació. Amb finançament europeu, connectem la BioRegió amb els ecosistemes més innovadors i promovem el seu lideratge en medicina personalitzada, teràpies avançades o salut digital, i generem oportunitats de col·laboració i finançament per als agents de l'ecosistema. Els projectes amb accions d’acceleració per a empreses s’inclouen a la secció Programes.

INNAXE

L’objectiu del projecte Innaxe és interconnectar i dinamitzar els ecosistemes europeus d’innovació en ciències de la vida i la salut.

FLASH

FLASH vol millorar els sistemes de salut europeus amb innovacions en els mecanismes de finançament i organització.

EDAH

EDAH vol facilitar la interconnexió entre ecosistemes d’innovació per construir l’European Health Data Space (EHDS).

EATRIS-Plus

L’objectiu del projecte EATRIS-Plus és consolidar la infraestructura EATRIS-ERIC per a la medicina personalitzada.

Més projectes
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.