Vés al contingut

Un total de 38 empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya participen a la BIO Convention 2018, la convenció biotecnològica més important del món, que enguany té lloc a Boston (Estats Units) entre el 4 i el 7 de juny.

La delegació catalana suposa prop de la meitat de les companyies i entitats espanyoles participants a la fira (83), i inclou 11 companyies farmacèutiques, 16 biotecnològiques, 9 entitats i centres de recerca i 2 empreses de serveis.

En concret, la delegació catalana present a BIO Boston 2018 inclou les farmacèutiques Almirall, ASCIL Biopharm Esteve, Ferrer Internacional, Gebro Pharma, GP Pharm, Grifols, Ipsen, Laboratorios Salvat i LACER; les biotecnològiques Acellera, Ahead Therapeutics, Archivel Farma, BCN Peptides, Bionure, Biokit, Cytes Biotechnologies, IDP Discovery Pharma, Iproteos, Nostrum Biodiscovery, Oryzon Genomics, ProteoDesign, Readycell, Spherium Biomed, Thrombotargets i ZeClinics; i les empreses de consultoria i serveis BioSeed Capital  i TrifermedCBDO.

També hi participen 9 institucions i centres de recerca: Biocat, el Centre de Regulació Genòmica (CRG), l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), l’Institut de Recerca en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol (IGTP), l'Institut Químic de Sarrià (IQS), l'Institut de Recerca Biomèdica (IRB), l’Institut de Recerca Hospital Universitari Vall d'Hebron (VHIR), el Parc Científic de Barcelona (PCB) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

 

Negocis internacionals per a les biofarmacèutiques catalanes

La darrera edició d'aquesta fira, celebrada a San Diego l’any passat, va reunir més de 16.000 delegats de 74 països i va propiciar més de 41.000 trobades de partnering. Es tracta de la cita anual més important de l’àmbit biomèdic, on s’inicien bona part dels grans acords i contractes que se signen durant tota la resta de l’any al sector.

En el marc de la fira tindrà lloc l'International Cancer Cluster Showcase, on dues empreses de la BioRegió de Catalunya exposaran el seus projectes més innovadors en l'àmbit oncològic: ASCIL Biopharm  i IDP Discovery Pharma.  

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.