Vés al contingut

REDACCIÓ

El Club d'Antics Alumnes del màster en lideratge i gestió de la ciència de l'IDEC-Universitat Pompeu Fabra, amb el suport de diverses entitats del sector, entre elles Biocat, organitza el Biofòrum Investigació, innovació i bioempreses. Debat obert en temps de crisi. El Biofòrum es farà el dia 29 de setembre a la seu de l'IDEC a Barcelona.

L'objectiu és promoure l'intercanvi d'idees i experiències entre els implicats en el biobusiness (inversors, emprenedors, consultors...) i ser una oportunitat de networking per aquest sector empresarial. Per tant, poden participar-hi tots els professionals relacionats o interessats en la innovació en biomedicina, biotecnologia i biobusiness.

La conferència inaugural Com impulsar la biotecnologia i la biomedicina en un entorn canviant: reptes i oportunitats, anirà a càrrec de la Dra. Montserrat Vendrell, directora general de Biocat. Després, s'iniciaran dos debats en els quals hi participaran directius d'algunes de les principals empreses i entitats de l'àmbit biotecnològic i biomèdic de l'Estat espanyol: Anaxomics, Biokit, Gendiag, Genoma España, Hospital Clínic de Barcelona, Institut Grifols, Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), Janus Developments,  Lille Healthcare Spain, Trifermed i Ysios Capital Partners.

  • Bloc de debat I — Futur en biomedicina i biotecnologia: tenim un full de ruta? Els ponents donaran una visió sobre l'estat actual de la biomedicina i la biotecnologia, a banda d'aportar les pautes de futur que cal seguir per al correcte desenvolupament del sector (possibilitats, límits, oportunitats, experiències d'altres països...).
  • Bloc de debat II — Desenvolupament del negoci i creació de bioempreses: factors d'èxit i actituds davant les adversitats. Els ponents aportaran les eines necessàries sobre com crear bioempreses amb èxit, a partir de tres xerrades de quinze minuts cadascuna (un inversor, un bioemprenedor i un consultor en desenvolupament de negoci).

Programa

Data: 29 de setembre de 2011
Hora: 9:00 h - 14:00 h
Lloc: IDEC-Universitat Pompeu Fabra • C/Balmes, 132-134 • Barcelona

Inscripció gratuïta. Imprescindible confirmar assistència. Places limitades.

Consultes: alumni@idec.upf.edu

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.