Vés al contingut

Biocat estrena aquest mes de novembre una nova plataforma web més atractiva, més accessible i més funcional, que contribuirà a millorar l’experiència d’usuari, a facilitar una navegació més intuïtiva  i més dinàmica, i a establir una comunicació més directa amb els seus públics i stakeholders

Amb una clara aposta per millorar la visibilitat i la projecció dels principals actius de l’ecosistema de ciències de la vida i la salut de Catalunya, la nova pàgina web inclou més contingut sectorial – amb indicadors actualitzats d’innovació i d’inversió, de context empresarial, de recerca d’excel·lència, històries d’èxit d’startups, spinoffs i scaleups, publicacions i esdeveniments, entre d’altres – i més informació institucional i dels programes estratègics de Biocat.      

Entre altres novetats, també destaca la integració d’altres webs externes fins ara com la Memòria d’activitats i els  programes d’acceleració sota la iniciativa Moebio: d·HEALTH Barcelona i CRAASH Barcelona.

El web s'estructura en els següents apartats de continguts: 

 1. Coneix la BioRegió: amb un recull d’indicadors d’inversió, innovació i recerca de l’ecosistema de les ciències de la vida i la salut de Catalunya que permet obtenir una radiografia del sector, amb accés directe al directori Catalonia Health and Life Sciences Data Platform
   
 2. Inverteix: amb xifres clau sobre inversió nacional i internacional a la BioRegió de Catalunya, iniciatives de matchmaking, l’Invest BioRegion Portal, així com notícies relacionades, esdeveniments d’interès i lectures recomanades.
   
 3. Innova o accelera: on es recullen tots els programes de formació i acceleració de Biocat, a més d’històries d’èxit d’iniciatives emprenedores que han atret capital i talent.
   
 4. Sobre Biocat: apartat per conèixer l’estratègia de Biocat, la seva missió, visió i valors. També la Memòria d’activitats anual.
   
 5. Programes: llistat d’activitats formatives de Biocat per emprendre en salut, accelerar un projecte/startup o atraure finançament.
   
 6. Actualitat: apartat per estar al dia del sector amb notícies sobre l’activitat Biocat, històries d'èxit d’startups i scaleups, articles en profunditat i esdeveniments sectorials més rellevants.
   
 7. Sala de premsa: on trobar notes de premsa i una biblioteca de recursos multimèdia per a mitjans de comunicació que es vulguin fer ressò de l’activitat de Biocat o l’ecosistema.
   
 8. Publicacions: amb diversos informes, estudis i publicacions de referència sectorial elaborats per Biocat o d’altres que han comptat amb la seva col·laboració.
   
 9. Borsa de treball: es manté  la borsa de treball de Biocat, la plataforma de referència del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya, des d'on es podrà consultar ofertes de feina i pràctiques del sector salut, biotecnològic, tecnologies mèdiques, digital health i altres àrees relacionades, tant de les empreses com de les entitats de recerca de la BioRegió de Catalunya.

Us animem a consultar-lo i a navegar per totes les noves seccions i apartats que hem creat, que esperem contribueixin a incrementar el posicionament nacional i internacional de la BioRegió de Catalunya.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.