Vés al contingut
Un any per continuar impulsant l’ecosistema

2022: La nostra activitat en xifres

0

activitats organitzades o co-organitzades per Biocat

0

esdeveniments i activitats externes en què ha participat Biocat

+0

persones han assistit als nostres actes, tallers i taules rodones

Un 2022 amb noms propis

Un any de projectes estratègics d’alt impacte

Durant el 2022, Biocat ha jugat un paper clau en la prioritització i impulsió d'iniciatives estratègiques de país per millorar la posició de Catalunya en àrees com la recerca, la innovació i la salut del futur. Destaquem el nomenament de Biocat com a coordinadora dels dos grans projectes estratègics de país en el sector salut dels anys vinents per part de la Generalitat: el Hub de Teràpies Avançades i la Subcomissió d'Adopció d'Innovació en Salut.

A més, Biocat ha liderat activitats locals i internacionals per reafirmar la posició líder de l'entitat i de la BioRegió en àrees de recerca, innovació i salut. S'han dut a terme diverses col·laboracions i accions per reforçar el posicionament internacional i la influència de la BioRegió fora de les fronteres. Biocat ha estat escollida com a responsable coordinadora o col·laboradora en diversos projectes europeus i ha participat en fires internacionals per oferir visibilitat i possibilitat de networking a empreses catalanes.

Biocat també va ser l'entitat amfitriona de la visita institucional/empresarial de la farmacèutica britànica Astrazeneca a Catalunya, la qual va anunciar la creació del gran hub R&D de noves teràpies de la companyia a Barcelona uns mesos més tard.
 

Consulta les activitats
L’impacte de les nostres activitats

Projectant la BioRegió

+0

seguidors a les xarxes socials

+0

impactes a mitjans de comunicació

+0

Consultes Informe BioRegió 2021

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.