Vés al contingut

El programa d’acceleració de Biocat CRAASH Barcelona encara la recta final amb unes jornades informatives sobre l’ecosistema de les ciències de la vida i la salut alemany. Mitjançant diverses sessions online, els alumnes han conegut de la mà de del Life Sciences Accelerator Baden-Württemberg (LSA BW), el programa d’acceleració de l'estat federal alemany de Baden-Württemberg, l’innovador ecosistema d’Alemanya, els diferents agents que en formen part i aspectes propis sobre regulació i validació healthtech, entre d’altres.

“Una bona estratègia go to market ha d’estar present al llarg de totes les etapes de desenvolupament del producte. S’ha d’invertir temps i recursos des del principi” ha assegurat Markus Wilhelms, mentor de CRAASH Barcelona i CEO i cofundador de MOWOOT, una empresa sorgida del programa d·HEALTH Barcelona. Durant la seva sessió Experience from a startup perspective Spanish vs German Market Access, l’emprenedor també ha remarcat que “és imprescindible reunir-se amb el màxim d’actors rellevants possibles per poder tenir diferents punts de vista per dissenyar una estratègia adequada”.

Una altra de les sessions rellevants ha estat Introduction to DiGAs a càrrec de Thorsten Mintel, director d'Innovació Estratègica de Pfizer Pharma GmbH, qui ha compartit informació sobre la iniciativa. El Dr. Michael Weißer, CEO d'AiM GmbH, ha fet una introducció al model de reemborsament alemany. Altres sessions han estat orientades a conèixer models i alternatives de finançament per startups. En aquest sentit, el Dr. Thomas Prexl, director general de Heidelberg Startup Partners e.V. i Sonja Wilkens, líder d'equip de consultoria al Departament de Desenvolupament Econòmic de Mainnheim, han debatut sobre oportunitats de finançament comparant el venture capital amb el pre-seed.

Per altra banda, també hi ha hagut espai per una sessió de pitch training de la mà de Colin Bennett, formador de la retòrica i el discurs persuasiu, d’assajos clínics amb Antje Dombrowski, director d'Operacions Clíniques a AMS Advanced Medical Services i amb el Dr. Gabriele Feldmann, cap de projecte internacional a AMS Advanced Medical Services. 

screenshot-german-week.jpgSessió durant la immersió virtual a l'ecosistema alemany

Propera parada: Boston

Un cop completada la fase d’immersió europea, els equips coneixeran l’ecosistema de Boston, un dels millors hubs en innovació en salut del món, on els equips coneixeran les dinàmiques d eles rondes de finançament als Estats Units, l'estructura del sistema sanitari americà, el reemborsament, les regulacions del sector sanitari i el millor moment per començar a fer negoci al continent.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.