Vés al contingut

REDACCIÓ

La companyia barcelonina Keren Partners, que manté estrets vincles amb Israel, ha tancat un contracte de col·laboració amb la gestora de capital risc Suanfarma Biotech per a l'aixecament del seu segon fons Suan Biotech II FCR (en fase de promoció). Aquesta col·laboració té com a objectiu presentar Suan Biotech II FCR a inversors internacionals per tal de captar fons per invertir en companyies de biotecnologia espanyoles.

Keren Partners va ser creada, juntament amb altres socis, per la Dra. Esther Moscatell el 2004 sota el nom de Kerentech, i es va convertir en la primera companyia especialitzada en buscar i mediar amb inversors en el sector de la biotecnologia i dispositius mèdics a l'Estat espanyol. Ha realitzat operacions amb inversors i companyies de països com Anglaterra, Suïssa, Israel, Canadà, Índia, Estats Units i Espanya.

A través d'aquest segon fons de capital risc, Suanfarma Biotech vol arribar als 30-40 milions d'euros procedents d'inversors públics autonòmics i estatals, inversors institucionals, inversors industrials i privats.

Notícia relacionada (13/12/2010)

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.