Vés al contingut

La Fundació Lilly ha obert la convocatòria de la novena edició dels Premis de Recerca Biomèdica en les seves dues modalitats, preclínica i clínica, dotats amb 200.000 i 150.000 euros, respectivament. El termini de presentació de les candidatures finalitzarà el proper 10 de febrer de 2010.

Aquests premis, que s'han convertit en un referent en el seu àmbit, "reconeixen les trajectòries científiques d'excel·lència d'investigadors que mantenen la seva activitat en institucions o centres espanyols i contribueixen, per tant, a la seva continuïtat i progrés", segons el Dr. José Antonio Gutiérrez, director de la Fundació Lilly. Cada any es presenten a aquests premis prop d'un centenar de candidatures dels investigadors biomèdics més rellevants de l'Estat.

Amb motiu d'aquesta nova convocatòria, el Dr. Gutiérrez ha recordat que per aconseguir el desenvolupament del coneixement que es planteja en el sisè Pla Nacional de Recerca Científica, Desenvolupament i Innovació Tecnològica per al 2008-2011, "és necessària una major interacció entre el sector públic i el privat".

El jurat està integrat pels científics del Consell Assessor de la Fundació Lilly -presidit actualment per Mariano Barbacid, director del Centre Nacional d'Investigacions Oncològiques (CNIO)-, als quals aquest any se sumen els guardonats en les dues últimes edicions dels premis: Manel Esteller, director del programa d'Epigenètica i Biologia del Càncer a l'Institut d'Investigacions Biomèdiques de Bellvitge (IDIBELL); Andrés Esteban de la Torre, cap del Servei de Cures Intensives de l'Hospital Universitari de Getafe; Lina Badimón, directora del Centre d'Investigació Cardiovascular (CIC) de l'Hospital Sant Pau de Barcelona i Antonio Pellicer, catedràtic i cap del Servei d'Obstetrícia i Ginecologia de l'Hospital Universitari Dr. Peset de València.

Bases

Per a més informació:
Fundació Lilly • Tel. +34 91 781 50 70 • fundacionlilly@lilly.com

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.