Vés al contingut

Sala de Premsa

Biocat comparteix les seves últimes notícies i activitats més rellevants amb els mitjans de comunicació del sector. En aquesta secció hi trobareu les notes de premsa, una biblioteca de recursos multimèdia, contactes per a premsa i molt més. Consulta les últimes notes de premsa de Biocat.

Recursos multimèdia

Galeries de fotos, vídeos i publicacions destacades

Informe de la BioRegió de Catalunya 2023: Un ecosistema de salut i innovació en ple creixement

Consulta el vídeo amb les dades més destacades de l'Informe de la BioRegió 2023!

4YFN 2024

Biocat, juntament amb el Departament de Salut, ACCIÓ i la Diputació de Barcelona, van acompanyar una desena d'empreses sanitàries a presentar-se al Pavelló de l'Ecosistema d'Innovació Sanitària de Catalunya.

Acte Presentació de l’Informe de la BioRegió 2023

El 12 de febrer de 2024 va tenir lloc a l'Auditori AXA de Barcelona la presentació de l'Informe BioRegió de Catalunya 2023. Recupera l'acte complet!

En imatges: Presentació de l'Informe de la BioRegió 2023

Recupera les imatges de la Presentació de l'Informe de la BioRegió 2023, que va tenir lloc el 12 de febrer de 2024.

Barcelona Health Innovation Week 2024

Per segon any consecutiu, Barcelona va celebrar una setmana dedicada a la innovació, l'acceleració, la tecnologia i la transformació en l'assistència sanitària, mostrant la diversitat, la força, l'impacte i el potencial del pròsper ecosistema de les ciències de la vida i la salut amb seu a Barcelona.

imatge infografia femtech bioregio

La BioRegió de Catalunya: 5è hub europeu en nombre de Femtech

La Marató de 3Cat ha dedicat la l'edició del 2023 a la salut sexual i reproductiva, posant especial interès en les dones. Aquestes patologies afecten a 3 milions de persones a Catalunya, i tenen una incidència -nombre de casos nous que apareixen en una població i moment determinats- que s'estima en 210.905 nous casos cada any. En aquest context, Biocat s’ha sumat a la iniciativa donant llum a les empreses de la BioRegió de Catalunya que contribueixen a millorar la salut i el benestar de les dones.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.